Kuşumun kusması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zehra

Yeni Üye
Merhabalar ben muhabbet kuşu besliyorum kuşum parmağımla oynarken kafasını sallayıp kusuyor yem çıkarıyor ağzından şuana kadar takip ettiğim kadarıyla sadece parmagımda yapıyor bunu neden acaba

Eşleşme, kur belirtisi olabilir
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için birde bişey sorucam kuşu aldığım yerden kuş kumu aldım ilk geldiği zamanlarda koydum ama çok yemediği için kumu birdaha koymadım yemiyle birlikte karıştırıp veriyodum kumda anason kokusu vardı bildiğiz rakı gibi kokuyor du vermemem sıkıntı yaparmı onun için sağlık sorunu olarak ve o şekilde kumun kokması normalmi sizce kumun markası Quik

Oyla 0
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için birde bişey sorucam kuşu aldığım yerden kuş kumu aldım ilk geldiği zamanlarda koydum ama çok yemediği için kumu birdaha koymadım yemiyle birlikte karıştırıp veriyodum kumda anason kokusu vardı bildiğiz rakı gibi kokuyor du vermemem sıkıntı yaparmı onun için sağlık sorunu olarak ve o şekilde kumun kokması normalmi sizce kumun markası Quik
Aynı marka kum bendede var ama koklamadım yani ? Maması ayrı kapta kum ayrı kapta. Parmağınıza ilgi göstermesi bildiğin kadarıyla kur belirtisi.

Oyla 0
Kuş kumu grit olan tercih edilmeli ve anasonlu olabilir. Kesinlikle ayrı kapta verilmelidir. Kumu çok fazla tüketmezler bu nedenle arada değiştirmek yeterli olur.

Oyla 0
Aynen eş almam gerekiyormu ben tek büyütme taraftarıyım genelde çünkü bize alışması için

Oyla 0
Kuş kumu grit olan tercih edilmeli ve anasonlu olabilir. Kesinlikle ayrı kapta verilmelidir. Kumu çok fazla tüketmezler bu nedenle arada değiştirmek yeterli olur.
Tamam bilginiz için teşekkür ederim birde ben kuşumun resmini atsam size cinsiyeti hakkında bana bilgi verebilirmisiniz acaba 3.5 veya 4 aylık falan şuan aldığım yer erkek demişti ama başkaları dişi diyorlar

Ekli dosyalar

• Snapchat-1247761576.jpg
    Snapchat-1247761576.jpg
    271.1 KB · Görüntüleme: 2
  • Snapchat-1247761576.jpg
    Snapchat-1247761576.jpg
    271.1 KB · Görüntüleme: 2
  • 20210503_024850.jpg
    20210503_024850.jpg
    3.9 MB · Görüntüleme: 1
Oyla 0
Geri