Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için birde bişey sorucam kuşu aldığım yerden kuş kumu aldım ilk geldiği zamanlarda koydum ama çok yemediği için kumu birdaha koymadım yemiyle birlikte karıştırıp veriyodum kumda anason kokusu vardı bildiğiz rakı gibi kokuyor du vermemem sıkıntı yaparmı onun için sağlık sorunu olarak ve o şekilde kumun kokması normalmi sizce kumun markası QuikEşleşme, kur belirtisi olabilir
Aynı marka kum bendede var ama koklamadım yani ? Maması ayrı kapta kum ayrı kapta. Parmağınıza ilgi göstermesi bildiğin kadarıyla kur belirtisi.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için birde bişey sorucam kuşu aldığım yerden kuş kumu aldım ilk geldiği zamanlarda koydum ama çok yemediği için kumu birdaha koymadım yemiyle birlikte karıştırıp veriyodum kumda anason kokusu vardı bildiğiz rakı gibi kokuyor du vermemem sıkıntı yaparmı onun için sağlık sorunu olarak ve o şekilde kumun kokması normalmi sizce kumun markası Quik
Ya ben kokladım açıkcası baya bi koku vardı çünkü bildiğiniz anason kokuyorAynı marka kum bendede var ama koklamadım yani ? Maması ayrı kapta kum ayrı kapta. Parmağınıza ilgi göstermesi bildiğin kadarıyla kur belirtisi.
Kur belirtisi olabilir dediniz sizce bana yapıyor yoksa eşmi almam gerekiyor yanınaYa ben kokladım açıkcası baya bi koku vardı çünkü bildiğiniz anason kokuyor
Tamam bilginiz için teşekkür ederim birde ben kuşumun resmini atsam size cinsiyeti hakkında bana bilgi verebilirmisiniz acaba 3.5 veya 4 aylık falan şuan aldığım yer erkek demişti ama başkaları dişi diyorlarKuş kumu grit olan tercih edilmeli ve anasonlu olabilir. Kesinlikle ayrı kapta verilmelidir. Kumu çok fazla tüketmezler bu nedenle arada değiştirmek yeterli olur.