Kuşumun Nesi var Anlamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elektirik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Solunum yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle. Ama iyot eksikliğinden de olabilir. Bana kalırsa şimdiden suluğunu alın sabah eczaneden %2 lik iyot damla alıp yarım suluğa 1 damla şeklinde verirdim. Düxelmezse anyibiyotik başlardım. Doksisiklin etken maddeli bir antibiyotik elinizde bulundurabilirsiniz her ihtimale karşı. Kuş çok zor durumda 1 saat bike çok önemli

Solunum yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle. Ama iyot eksikliğinden de olabilir. Bana kalırsa şimdiden suluğunu alın sabah eczaneden %2 lik iyot damla alıp yarım suluğa 1 damla şeklinde verirdim. Düxelmezse anyibiyotik başlardım. Doksisiklin etken maddeli bir antibiyotik elinizde bulundurabilirsiniz her ihtimale karşı. Kuş çok zor durumda 1 saat bike çok önemli
Peki iyot kaç gün kullanılmalı eğer iyot işe yaramazsa doksisiklin etken maddeli ilaç kaç damla kaç gün verilmeli şimdiden teşekkür ederim

İyot iki gün verirsiniz. Ama sabahtan akşama kadar içmesine rağmen en ufak düzelme olmazsa iki günü beklemeyin. Eğer düzelme olursa, haftada 1 kez 200 ml ye 1 damla katarak devam edersiniz sürekli.
Doksisiklin ise yarım suluğa ( 50 ml suya ) 8 damla yeterlidir. 7 gün.

Geri