Kuşumun nesi var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lladysu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lladysu

iyikus.com Üyesi
IMG_1122.jpegIMG_1123.jpegIMG_1124.jpeg

Okulum şehir dışında olduğu için dün geldim. Bugün fark ettiğimde kuşumun göğsünde şişkinlik vardı. Detaylı baktığımda göğsünün mor olduğunu fark ettim. Yumurtlayacağı için mi bu şekilde? Normalde benden kaçardı. Yanına gittiğimde yakalıyorum onu uçmuyor çünkü. Az önce de benden kaçarken duvara çarptı.
IMG_1125.jpeg

İnternetten baktığımda kuruma yazıyor. Ne yapabilirim bu durumda acil bakabilir misiniz?

Geçmiş olsun.Sinir sistemini etkileyen bir enfeksiyon olabilir. 30 saniyelik bir video atarsanız daha iyi yorum yaparlar.

Okulum şehir dışında olduğu için dün geldim. Bugün fark ettiğimde kuşumun göğsünde şişkinlik vardı. Detaylı baktığımda göğsünün mor olduğunu fark ettim. Yumurtlayacağı için mi bu şekilde? Normalde benden kaçardı. Yanına gittiğimde yakalıyorum onu uçmuyor çünkü. Az önce de benden kaçarken duvara çarptı.

Deri rengi normal. Doğanayın dediği gibi hafif kilosu var gibi. Kuşu bir süre daha gözlemleyin halsizlik, ishal, sürekli uyuklama vb. gibi durumlar olursa yazın tekrar..

İnternetten baktığımda kuruma yazıyor. Ne yapabilirim bu durumda acil bakabilir misiniz?

Bu arada internette çok fazla bilgi kirliliği var. Her yazana itibar etmeyiniz..

Deri rengi normal. Doğanayın dediği gibi hafif kilosu var gibi. Kuşu bir süre daha gözlemleyin halsizlik, ishal, sürekli uyuklama vb. gibi durumlar olursa yazın tekrar..

Bu arada internette çok fazla bilgi kirliliği var. Her yazana itibar etmeyiniz..
genelde bu yumurtladığı bir kutu var adını unuttum orada yatıyor. Eşi de bazen oraya geliyor falan. Kutuda otura otura kilo aldı sanırım. Yine uçuyor ama yanına yaklaştığımda kaçamıyor bir şeyi var diye çok korktum o yüzden. Diğer kuşum hasta çünkü

Ay ben çok korkarım kesemem. Derin kesince ayağı zarar görüyormuş öyle bir şey okumuştum.
Aslında çok kolay, pembe yere denk getirmeyeceksiniz videolar var çok pratik anlatan.Bir de sizinkinin çok uzamış o yüzden ucundan alsanız zaten sorun olmaz.Ama illa yapamam diyorsanız mutlaka veteriner kessin çünkü o uzunluk her türlü sıkıntı yaratır,kendini temizlerken tırnağı takılıp zarar verebilir;evde bir yerlere takılır canı acır vs.

Geri