Kuşumun neyi var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenkuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenkuş

Yeni Üye
Kuşlarla ilgili bilgisi olan birine sordum kuşumun dışkısında iç parazit vb. dışkı çeşitleride var dedi. 5 gün kombi mix ve med tollyamini karıştırıp vermemi söyledi yaptım. bugünde encrobac verdim. Ama hala dışkısı düzelmedi, çok kaşınıyor, arada öğürme hareketi yapıyor, hapşırma var, iştahıda pek yok bugün halsiz, ilaç verdiğim günlere göre. Oturduğum bölgede kuşla ilgili bilgisi olanda yok yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20221219_180735_mh1671462612465.jpg
    IMG_20221219_180735_mh1671462612465.jpg
    512.7 KB · Görüntüleme: 5
Worm care, fungi stop, kombi mix var elimde bunlar bir işe yaramazmı
bu ürünler genelde ilerlememiş vakalarda çok etkili ancak ülkemizde sahtesi çok oluyor. Genelde önlemsel ya da minik belirti gösteren sorunlarda üstteki ürünler iyi çalışıyor lakin şu aşamada yeterli gelmeyebilir.

bu ürünler genelde ilerlememiş vakalarda çok etkili ancak ülkemizde sahtesi çok oluyor. Genelde önlemsel ya da minik belirti gösteren sorunlarda üstteki ürünler iyi çalışıyor lakin şu aşamada yeterli gelmeyebilir.
Karadenizpet sayfasından almıştım iç parazit iç mantar var dedi bu ilaçları önermişti. Bu dediğiniz ilacı ne kadar kullanmam gerek, nasıl kullanmam gerek yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Geri