yem yemeye gidiyor ama yiyemiogagası alt tarafı kesip şekil veriyorum 3. Gün yine uzuyor
yem yemeye gidiyor ama yiyemiogagası alt tarafı kesip şekil veriyorum 3. Gün yine uzuyor
Hocam neden sorulara cevap vermemekte ısrar ediyorsunuz ? Ha bire yem yedi su içmedi vs diye mesaj paylaşmakla bir arpa boyu ilerleyemezsiniz.Kuşta karaciğer problemi olma ihtimali var. Yem yedi su içti demekle ipucu vermiş olmazsınız. Video paylaşın, dışkı paylaşın, hal ve hareketlerindeki gelişmeleri detaylı yazın. Hangi ilacı ne şekilde verdiğinizi yazın. Hangi ilaçtan sonra kuşta toparlanma oldu yazın. Yada ilaçlara tağmen toparlanma olmamışsa onu da yazın.
1 ilaç olarak sadece triflucankullandım karıştırıp yiyebilir çünkü kursak mantarı olduğunu düşünüyordum çok kötüHocam neden sorulara cevap vermemekte ısrar ediyorsunuz ? Ha bire yem yedi su içmedi vs diye mesaj paylaşmakla bir arpa boyu ilerleyemezsiniz.
1- Genel olarak baştan itibaren kullanılan ilaçları sordum
2- kaç gün kullanıldığını sordum
3- Hangi ilaçlardan sonra düzelme oldu ve bu düzelme hangi yöndeydi diye sordum
4- Hangi ilacın hiç kuşun problemlerine hiç katkı sağlamadığını sordum.
Kuşun dal darı yeme videosuyla bizim neyi anlamamızı hedefliyorsunuz ? Amaç gagayı göstermekse şuan gaganın öyle olmasına neden olan problemi ortadan kaldırmamız gerekir. Gagayı törpülersiniz yine aynı hale döner sonuçta.