Kusumun neyi var

oguz34567

Yeni Üye
Kafasini sag sola dondurup yem firlatiyir kabarik ve uyuyor ama kus sesi duyunca haraketleniyor yem yiyor yuvaliga giriyor su iciyor kus kumu var yemiyor galiba disi hasta diye erkegi baska kafese aldim
persembe gunu multivitamin verdim dun aksamda b vitamini verdim ne yapilmasi lazim neyi var bir arada boyleydi duzeldi simdi gine oldu.

Ekli dosyalar

Kafasini sag sola dondurup yem firlatiyir kabarik ve uyuyor ama kus sesi duyunca haraketleniyor yem yiyor yuvaliga giriyor su iciyor kus kumu var yemiyor galiba disi hasta diye erkegi baska kafese aldim
persembe gunu multivitamin verdim dun aksamda b vitamini verdim ne yapilmasi lazim neyi var bir arada boyleydi duzeldi simdi gine oldu.
Galiba disi degil disi o galibayi kum icin kullandim

Videoyu ben açamadım Google drive yükleyip link atarmısın. Kafasını sağa sola döndürüp yem fırlatıyor derken tam olarak nasıl bi hareket yapıyor? Kusuyormu yoksa sinirsel bir sorunmu var kuşta istemsiz kafa hareketlerimi yapıyor?

Hocam kafes altına peçete serin 6-7 dışkı yaptıktan sonra altlığı çıkarıp flahssız net bir resim çekerek paylaşın. Dışkılar net değil. Ve kuşun 20 sn lik bir videosunu çekerek paylaşın kusarken veya normal hali olabilir. Ama tünekteyken çekin videoyu.

Bu kusma daha çok eşe/arkadaşa kusma davranışı gibi. Yine de kontrol edelim.
Hocam kafes altına peçete serin 6-7 dışkı yaptıktan sonra altlığı çıkarıp flahssız net bir resim çekerek paylaşın. Dışkılar net değil. Ve kuşun 20 sn lik bir videosunu çekerek paylaşın kusarken veya normal hali olabilir. Ama tünekteyken çekin videoyu.
Videoyu ben açamadım Google drive yükleyip link atarmısın. Kafasını sağa sola döndürüp yem fırlatıyor derken tam olarak nasıl bi hareket yapıyor? Kusuyormu yoksa sinirsel bir sorunmu var kuşta istemsiz kafa hareketlerimi yapıyor?
Eşinden ayırdım daha çok o haraketi yapmaya başladı daha çok yem dolmuş kafes erkek sadece dişiyi beslerken kusuyor o haraketi biliyorum ama ilk defa böyle yapan kuş gördüm dışkıları böyle çekebildim. Fotoğrafları drivedan koydum. Bide tünekte durmuyo hep çıkmak istiyo bide yuvadan talaş atıyor dışarı.

Ekli dosyalar

Hocam video çok büyük diyor ama şuan yaptığı şey kafes tavanından çıkmaya çalışıp erkeğe ulaşmak istiyor haraketli şuan sabah kalktığımda kabarma yoktu yanına yaklaştım kabardı sonra haraketlendi

Bu kusma daha çok eşe/arkadaşa kusma davranışı gibi. Yine de kontrol edelim.
Erkek kusmasını biliyorum hatta ağızdan yemde veriyor dişiye ama hiç kafa sallayarak yem fırlatma görmedim

Ekli dosyalar

Geri