Limonunailesi
iyikus.com Üyesi
Merhaba 1aydir bizde olan yavru muhabbet kusumuzun sırtında açılma fark ettim. Kantaron yağı duydum damlalikla damlattim. Hata mi yapıyorum. Vitamin ilaç vb ne yapabilirim lütfen yardım edin
Bence röhnfried gervit-w kullanabilrsin. Çünkü içinde b vitamini dahil çok fazla vitamin içeren multivitamin varKuş bakimi ile ilgili bilgim yok forumları okuyorum anca. Kullanmadim.B vitamini ne önerirsiniz
Vitamin siparişi verilebilir Bir kus satıcısı terramycin sür dedi kimyasal olmasin diye kantaron yağı sürdüm.terramycin sürmeli miyim.Arkadaşların dediği gibi haftada bir kere multivitamin kullanın şimdilik yeterli. Eğer o bölgeyle sürekli uğraşma, kaşıma, yolma gibi bir durum olursa ozaman tekrar yazın farklı bir sorunu var demektir. Ve o bölgede daha fazla tüy kaybı olursa yine farklı bir sorundan şüphe edebiliriz. Şimdilik çok detaya girmeyeceğim kafanızda karışmasın. Ama üstte belirttiğim durumlar yoksa sadece vitamin takviyesi yapın toparlar zamanla...
Bebek kuşların o bölgeleri bazen kel olabiliyor bazen de ilk tüyü atlattıktan sonra uzuyor. Kullandığınız yöntemler doğru ancak oran kaçırmayınız yine de.
Bence röhnfried gervit-w kullanabilrsin. Çünkü içinde b vitamini dahil çok fazla vitamin içeren multivitamin var
Fotoğrafini attığım vitamin dediğiniz galiba.bolunmus urun diyor sorun olur mu başka siteler kiloluk satıyorduBence röhnfried gervit-w kullanabilrsin. Çünkü içinde b vitamini dahil çok fazla vitamin içeren multivitamin var
Akyolkardeşler ya da petmarketburada dan bölünmüş en düşük miktarlısını alabilirsiniz...Fotoğrafini attığım vitamin dediğiniz galiba.bolunmus urun diyor sorun olur mu başka siteler kiloluk satıyordu
Maalesef ur ve ya tümör gibi birsey gördüm.bugun kanatmis bir de.
üretici bu durumu fark etmemiş mi acaba?Kanatmıştı.kanattigi iyileşti. Yeni aldığımız için esim aldığımız yere götürelim başka kuş versin diyor ama ben kıyamıyorum ölümcül olur mu onun için. Çok neşeli iştahlı bir kuş. Yağ bezesi gibi sanki