Dışkısında bir sorun yok hali vakti yerinde keyifli. Bir ara ayağı sakatlanmıştı o zamanlar amınosol kullandım sonra kestimMerhaba kuşunuz ne zamandır bu durumda
B VİTAMİNİ kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ürünlerin isimleri nelerdir ?
Başka bir problemi varmı dışkı resmini görebilirmiyiz
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Size tavsiyem BT -amin Forte veya tollayamin Forte mutlaka kullanın tüyleri çok kalitesiz duruyor beslenmesine bu süreçte dikkat edin haftada bir defa yumurta maması yapın farklı besinler tüketiyorsa vermeyinDışkısında bir sorun yok hali vakti yerinde keyifli. Bir ara ayağı sakatlanmıştı o zamanlar amınosol kullandım sonra kestim
Yumurta maması nasıl yapılıyor pekiSize tavsiyem BT -amin Forte veya tollayamin Forte mutlaka kullanın tüyleri çok kalitesiz duruyor beslenmesine bu süreçte dikkat edin haftada bir defa yumurta maması yapın farklı besinler tüketiyorsa vermeyin
Konuyu inceleyebilirsinizYumurta maması nasıl yapılıyor peki