Kuşumun yumurtası kırıldı ne yapmalıyım?

Mustafa k

Yeni Üye
Benim şimdi 4 yumurtam var ve kontör edeyim derken bir anda elimde kayıp düştü sonra böyle disinda biraz caklak vardı sonra bi yerine daha baktım ufak bir su gördüm ama çok az elimle sildim bidaha su goredmedim ve daha 9 gunluktu sizce yumurta olusurmu yoksa ölürmu ve zaten birazda kuş dışkısını sürdüm kurumudtur heralde

Çözüm
öncelikle Aramıza hoşgeldiniz👍
Yumurta kontrolü yaparken çok dikkatli olmak gerekir
Yumurta kontrol sonucunda yumurtlar dolumuydu?
Ve son olarak maalesef içinden sıvı akan yumurta artık diskalifiye olmuştur yuvaliktan alın diğer yumurtlari bozma ihtimali yüksek
Ve son olarak maalesef içinden sıvı akan yumurta artık diskalifiye olmuştur yuvaliktan alın diğer yumurtlari bozma ihtimali yüksek

Çözüm
Ama çok hafifti yani elimi durdum birdaha su akmadi yani ve içi dolu

Hocam bu durum zarın yırtılması,sıvı akması için de geçerli mi?Ben zar yırtılıp,su çıkarsa yumurtanın işi biter diye biliyorum.Ama güzel yöntem aklımda bulunsun teşekkürler.🙂🙂🙂

Hocam bu durum zarın yırtılması,sıvı akması için de geçerli mi?Ben zar yırtılıp,su çıkarsa yumurtanın işi biter diye biliyorum.Ama güzel yöntem aklımda bulunsun teşekkürler.🙂🙂🙂
Su çıktığında genelde dediğiniz gibi iş bitiyor. Minik darbeler için yeterli geliyor. Mum yerine ben şu sıralar şeffaf oje kullanıyorum.

Geri