Renkleride değişmişKuşumuz dişi çıktı. Ekli dosyayı görüntüle 14632
Ama bakınca çok masum duruyor)yere bakan yürek yakanlardanTa kendisi, biraz huysuz bir dişi oldu. Anlaşırlar diye aldık ama oğluma kök söktürüyor.
bu kuş erkek taha. Görsel kaynaklı farklılıklar elbette olabilir ama buna göre yorum yapıldığında bilen biri erkek der.Kuşumuza dişi eş diye aldık. Cinsiyeti sizce nedir bu bebişin?Ekli dosyayı görüntüle 9364
Ensar Bu kuşa ilk başta dişi demişdi bu kadar değişmesi çok qarip olmuş aynı erkek gibiydi ceresiVay be @Doğanay Y. ve @VBZE433 ’nin cinsiyetinden emin olduğu bir kuş dişi çıkıyorsa ben bundan sonra cinsiyet tahmini falan yapmam..
evet ilk tüyden sonra bazen değişebiliyorlarKuşunun ceresiyle birlikte renkleride farklı olmuş
Pastel ile bekleyip duruyoruz.Allah yardimciniz olsun. kac yavru bekliyorsunuz
Kuş gittikçe yeşeriyor. Ben aldığımda mor renkti.Kuşunun ceresiyle birlikte renkleride farklı olmuş
bende kusuma es aliyorum sabah :m9:Kuş gittikçe yeşeriyor. Ben aldığımda mor renkti.
@Taha Aktaş peki bunun cinsiyeti ne?Vay be @Doğanay Y. ve @VBZE433 ’nin cinsiyetinden emin olduğu bir kuş dişi çıkıyorsa ben bundan sonra cinsiyet tahmini falan yapmam..
Ama delik etrafı beyaz?Erkek. ?