Kuşumuz Ölüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elvis

iyikus.com Üyesi
Bi süre annemlerde kaldi hamileliğim dolayisiyla. Bakamadilar herhalfe.
Ikı yasinda sultan
Yem yemeyi kesti. Suan netten elle besleme maması alsam geç gelir.o yüzden sitenizde yazam tarifle besleyeceğim inşallh. Onun dısında ne yapabılırım. Triflucam mikosatin serum vsva bi sürü ilaç aldık.
Kür veriyoruz bes gundur.imternetteki araştirmalarimi sonucunda hazırladık.
Vete gitti fayda etmedi.
Varsa öneriniz her şeyi yapmaya haziriö.
Göğsü inceldi sanırım kuruma veya kursal mantarı bılmıyoruz tabı

Çözüm
Kursak mantarı olan kuş kusabilir veya ilacın olumlu veya olumsuz etki etmesi sebebi ile de kusabilir.
Ama kuşun ishali ile ilgili en önemli olan konu kuşun ishal sebebi ile kaybettiği su,tuz,şeker ve diğer mineralleri vücuda geri koymak.
Bu arada önemli olan ishale sebep olan hastalığı tespit etmek.
Teşhis konulamadığı için kullandığınız ilacı kesin veya devam edin demek de zor.
Bence:
-Kuşu sıcaklığı yüksek ve sabit bir odada tutmak,sıcak tutmak.
-Elektrolit ve probiyotiğe devam ederek 1-2 gün ilaçları kesmek ve gözlemlemek,çünkü teşhis yok ortada.
-Bu 2 günlük süreçte hayvanın kursağı karışık verilen ilaçlardan arınsın,ve kuşun dışkısına ve diğer durumlarına göre ihtimalleri eleyerek tekrar ilaç tedavisine başlansın,çünkü ilaç...
Kursak mantarı olan kuş kusabilir veya ilacın olumlu veya olumsuz etki etmesi sebebi ile de kusabilir.
Ama kuşun ishali ile ilgili en önemli olan konu kuşun ishal sebebi ile kaybettiği su,tuz,şeker ve diğer mineralleri vücuda geri koymak.
Bu arada önemli olan ishale sebep olan hastalığı tespit etmek.
Teşhis konulamadığı için kullandığınız ilacı kesin veya devam edin demek de zor.
Bence:
-Kuşu sıcaklığı yüksek ve sabit bir odada tutmak,sıcak tutmak.
-Elektrolit ve probiyotiğe devam ederek 1-2 gün ilaçları kesmek ve gözlemlemek,çünkü teşhis yok ortada.
-Bu 2 günlük süreçte hayvanın kursağı karışık verilen ilaçlardan arınsın,ve kuşun dışkısına ve diğer durumlarına göre ihtimalleri eleyerek tekrar ilaç tedavisine başlansın,çünkü ilaç geçmişi bana karışık geldi.
Panikle her ilacı vermek ve ilaç kürü tamamlanmadan diğerine geçmek doğru değil.

Oyla 0
Çözüm
Bana cevap veren vakit ayıran herkese tesekkur ederım.izmştte sultan üretıcısı bi arkadaştan kusumuza bakmasını rica ettik.ucret vemek istedık sızler gıbı guzel yureklıydı kabul etmedı.elle besleyecek cunku yemıyor.bız elle beslemeyı bılmıtoruz.umudum yok ama inşallah yaşar.cunku olurse cok vicdan azabı cekerım.
herkese cok tesekkur ederız

Oyla 0
Bana cevap veren vakit ayıran herkese tesekkur ederım.izmştte sultan üretıcısı bi arkadaştan kusumuza bakmasını rica ettik.ucret vemek istedık sızler gıbı guzel yureklıydı kabul etmedı.elle besleyecek cunku yemıyor.bız elle beslemeyı bılmıtoruz.umudum yok ama inşallah yaşar.cunku olurse cok vicdan azabı cekerım.
herkese cok tesekkur ederız

en iyisini yapmışsınız, umarım iyileşir.

Oyla 0
Geri