Kuyruk kopması

roadhouseblues

Veteran
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle hepimize geçmiş olsun:( Ben Gaziantep te yaşıyorum ve depremden maalesef biz de etkilendik.Kuşumun kuyruk tüyleri düşmüş tamamen ,nasıl olduğunu bilmiyorum.Evde kalamıyoruz hasar var bir otobüse sığındık otobüs de buz gibi olduğu için onları yanıma almak istemedim çok soğuk çünkü:( 2 kez yanlarına gittim ama incelemeye vaktim olmadı kuyruğunu.. Suluklarına yarı yarıya melisa çayı koyucam başka ne yapabilirim bilen var mı 🥺

Çok geçmiş olsun
Tüm Türkiye'ye olarak etkilendik
Dünden beri bizde çok kötü durumdayız 😓
Öncelikle barınma sorununu çözersiniz yanınıza alabilirseniz çok iyi olur hem içiniz rahatlamış olur
Afed çadırları bölge ye geldi ise mutlaka oraya gidin ısıtıcı ve battaniye gerekiyor sizin ve kuşlarınız için
Şuan için imkanlar doğrultusunda hareket etmek gerekiyor
Melisa çayını nasıl temin edeceksiniz
Resim yüklemek şansınız varmı
Kuşlar da çok etkileniyor depremden
Kız kardeşim Adana'da
Muhabbet kuşunun kendini deki gibi tellere vurduğunu söyledi
Deprem olduğunda o sırada sizin kusta kendine istemeden Zarar vermiş olabilir açıkçası ben sizin durumumuzu daha çok önemsiyorum
Öncelik sizin ve yakınlarınızın iyi güzel bir barınma sorununu çözmek

Çok teşekkür ederim hepinize..Kusura bakmayın şarjım olmuyor çok bakamıyorum telefona :( Markete girmişken şans eseri buldum melisa çayını o yüzden aldım hemen @İpek.s yanıma alamayacağım maalesef çok soğuk dışarısı battaniye sarsam bile.. Dediğiniz gibi nefes aldığımız için şükrediyoruz zaten.Genel durumu iyi şükürler olsun tekrar gittim yanlarına.İçim az da olsa rahat etti :( hepimize çok geçmiş olsun 🥺

Geri