Limon, Çiko, Fıstık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brckfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar...
Küçük yaşlardan beri hayvan besliyorum. Özellikle muhabbet kuşu, sultan papağanı konusunda bayağı bir deneyim sahibiyim. Abim üreticiydi bir zamanlar o nedenle çok seviyorum. Limon ve çiko iki erkek sultan papağanım var, bir de Pakistan papağanım fıstık. Üçü de erkek. 🙂
Limon bana aşırı düşkün, yeni kursak mantarını atlattık çok şükür 🤲
Çiko yeni bir yaşına bastı. Fıstık ise 2,5 yaşında 🙂 Dilerim ömürleri de tüyleri kadar uzun olur 🤲🥰
Kuşlarım için probiyotik, multivitamin, b vitamini ve kuş kumu kullanıyorum. Her gün kafes temizliği yapıyorum. Haftada bir işe virkon s ile kapsamlı temizlik yapıyorum 🙂
85hqpo6.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhabalar...
Küçük yaşlardan beri hayvan besliyorum. Özellikle muhabbet kuşu, sultan papağanı konusunda bayağı bir deneyim sahibiyim. Abim üreticiydi bir zamanlar o nedenle çok seviyorum. Limon ve çiko iki erkek sultan papağanım var, bir de Pakistan papağanım fıstık. Üçü de erkek. 🙂
Çiko yeni bir yaşına bastı. Fıstık ise 2,5 yaşında 🙂 Dilerim ömürleri de tüyleri kadar uzun olur 🤲🥰
Kuşlarım için probiyotik, multivitamin, b vitamini ve kuş kumu kullanıyorum. Her gün kafes temizliği yapıyorum. Haftada bir işe virkon s ile kapsamlı temizlik yapıyorum 🙂
Tüyleri kadar uzun ömürleri olsun🪶😊🌼

Merhabalar...
MaşâAllah canlara tüyleri kadar ömürleri olsun hepsinin inşâAllah 🤲🏻😊 bir ara sultan papağanı üretmeyi düşündüm ama sonra caydım 😁

fotoğrafsız olmaz. Eklemeyi unutmayalım :)
Hepsine uzun ömür diliyorum ben de. Tanıtım için teşekkürler

Geri