htchaticeonem9
Forum Sakini
Muhabbet kuşum Limon sürekli kısık ötüşlerle "civucivucicuk" diye ötüyor ama bunu devamlı yapıyor. Biz konuştukça böyle ötüyor daha doğrusu. Videosunu da atıyorum. Kuşum konuşacak mı acaba?Streamable Video
Videoda ses düşük çıkmış ve az ötüyor gibi duruyor ama hiç susmuyor aslında.Muhabbet kuşum Limon sürekli kısık ötüşlerle "civucivucicuk" diye ötüyor ama bunu devamlı yapıyor. Biz konuştukça böyle ötüyor daha doğrusu. Videosunu da atıyorum. Kuşum konuşacak mı acaba?Streamable Video
Yani konuşmazlar mı diyorsunuz? Çift kuşlar konuşmuyormuş galiba Bu üzücü.Erkeklerin genel ötüşü bu çok farklı sesler çıkararak bazen şekerleme yaparlar bazen de dişileri etkilemek içindir bu durum
Dişilere göre çenesi daha düşüktür erkeklerin konuşacağını hiç sanmıyorum yanında iki güzel dişi varken
Mümkün değil diye biliyorum yani ben başaran birine şahit olmadım denedim ama olmadıYani konuşmazlar mı diyorsunuz? Çift kuşlar konuşmuyormuş galiba Bu üzücü.
Neyse, madem alışsınlar yeter. Bu arada Maviş'in dışkıları son zamanlarda tuhaf. Yeni konu açtım yardımcı olabilir misiniz?Mümkün değil diye biliyorum yani ben başaran birine şahit olmadım denedim ama olmadı
Tabi hemen bakıyorumNeyse, madem alışsınlar yeter. Bu arada Maviş'in dışkıları son zamanlarda tuhaf. Yeni konu açtım yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim.Tabi hemen bakıyorum
Konuşabilir çift kuşlar hocam. Yıllardır konuşmasını eksiltmeyen bir çift kuşum var. Attığınız videoda keyfî yerinde, kur ötüşü denemeleri yapan bir erkek varYani konuşmazlar mı diyorsunuz? Çift kuşlar konuşmuyormuş galiba Bu üzücü.
O hep öyle zaten. Bir Menekşe'ye bir Maviş'e gidip kur yapıyor. Menekşe ile Maviş de bir karar ver deyip onu dövdüler dün. Kafes tabanına düşürdüler gagalayarak Hala devam ediyor ama. Pes etmedi.Konuşabilir çift kuşlar hocam. Yıllardır konuşmasını eksiltmeyen bir çift kuşum var. Attığınız videoda keyfî yerinde, kur ötüşü denemeleri yapan bir erkek var