Evet lakin bu tümörü kontrol altına alır,tedavi ettiğine dair bilgim yok. Tümör kontrol edilebilir sorun yaratmıyorsa ameliyata gerek kalmaz. Lakin kontrol altına alınmazsa cerrahi operasyon şart. İyi bir cerrah bu işlemi yapmalı. Ameliyata veteriner karar vermeli.Merhaba,
Oğlum da testis tümörü çıktı, lupron tedavisi diye bir şey varmış. Biraz araştırdım, iyi gelebilir diye düşünüyorum tedavinin. Siz hiç duydunuz mu, yapan, yaptıran?
Merhaba, ceresi kahve rengine döndü, bir de röntgende çıktı. Megabakteri tedavisi sonrası dışkı analizi için gitmiştik, mantarı yendik ama, röntgen sonucu testiste büyüme ortaya çıktı.Merhaba,geçmiş olsun.Bilgilenmek adına ne belirtileri vardı rica etsem yazar mısınız?
Merhaba, ceresi kahve rengine döndü, bir de röntgende çıktı. Megabakteri tedavisi sonrası dışkı analizi için gitmiştik, mantarı yendik ama, röntgen sonucu testiste büyüme ortaya çıktı.
Allah kalıcı şifalar versin ufaklığa.Merhaba, ceresi kahve rengine döndü, bir de röntgende çıktı. Megabakteri tedavisi sonrası dışkı analizi için gitmiştik, mantarı yendik ama, röntgen sonucu testiste büyüme ortaya çıktı.
Bugün başka bir Vet ile görüştüm, daha evvel lupron enjeksiyonu yapmış, tümör değil de testis büyümesi daha büyük ihtimalle dedi. İlacı bulunca başlayacağız inşallah. O dediğiniz benim de aklıma geldi ama bilemiyoruz ki. Elimden geldiğince rahatı için çalışıyorum, ondan daha hasta olabilirim. Gece kusmaları kabus. Neyse kötüyü çağırmayalım, iyi olacak inşallah diyelim hepsi için.Benim dişi kuşum da megabakteri olmuştu onun da cere rengi maviye dönmüştü. Ya hastalıktan ya ilaçtan,bilmiyorum artık. Ama hormonları bozan bir hastalık olabilir bu.
Amin hepsine inşallahAllah kalıcı şifalar versin ufaklığa.
Başladık hocam, ama ne fayda. Gözümün önünde kayıp gidiyor oğlumUmarım tez vakit sağlığına kavuşur. Meloxicom başladınız mı? Ödemine bir miktar faydası olurdu aslında.
Bu tedavileri yapacak hekim biliyormusunuz balikesirde oturuyorum ben benim oglumdada testis tümörü var cok hasta ayagi topalliyor yürüyemiyor artikUmarım tez vakit sağlığına kavuşur. Meloxicom başladınız mı? Ödemine bir miktar faydası olurdu aslında.
Kuşunuz ne durumda hocam bu ilaç cok pahali tek kullanimlik mi size yaptimi veterinerBugün başka bir Vet ile görüştüm, daha evvel lupron enjeksiyonu yapmış, tümör değil de testis büyümesi daha büyük ihtimalle dedi. İlacı bulunca başlayacağız inşallah. O dediğiniz benim de aklıma geldi ama bilemiyoruz ki. Elimden geldiğince rahatı için çalışıyorum, ondan daha hasta olabilirim. Gece kusmaları kabus. Neyse kötüyü çağırmayalım, iyi olacak inşallah diyelim hepsi için.