Lupron tedavisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bahare

Forum Sakini
Merhaba,
Oğlum da testis tümörü çıktı, lupron tedavisi diye bir şey varmış. Biraz araştırdım, iyi gelebilir diye düşünüyorum tedavinin. Siz hiç duydunuz mu, yapan, yaptıran?

Evet testis tümöründe işe yarar ama kalıcı tedavi yöntemi değildir. Yanında meloxicom kullanmak da fayda sağlar ( ağrıları keser ödemi azaltır ) spesifik tedavisi olmadığı için bu tedavinin yanında desteklerle ilerlemek mantıklı olur. Özellikle omega 3, deve dikeni ekstresi, sedochol, carnispeed, probiyotik, prebiyotikler ile desteklemek önemlidir.

Son düzenleme:
Merhaba,
Oğlum da testis tümörü çıktı, lupron tedavisi diye bir şey varmış. Biraz araştırdım, iyi gelebilir diye düşünüyorum tedavinin. Siz hiç duydunuz mu, yapan, yaptıran?
Evet lakin bu tümörü kontrol altına alır,tedavi ettiğine dair bilgim yok. Tümör kontrol edilebilir sorun yaratmıyorsa ameliyata gerek kalmaz. Lakin kontrol altına alınmazsa cerrahi operasyon şart. İyi bir cerrah bu işlemi yapmalı. Ameliyata veteriner karar vermeli.

Merhaba,geçmiş olsun.Bilgilenmek adına ne belirtileri vardı rica etsem yazar mısınız?
Merhaba, ceresi kahve rengine döndü, bir de röntgende çıktı. Megabakteri tedavisi sonrası dışkı analizi için gitmiştik, mantarı yendik ama, röntgen sonucu testiste büyüme ortaya çıktı.

Merhaba, ceresi kahve rengine döndü, bir de röntgende çıktı. Megabakteri tedavisi sonrası dışkı analizi için gitmiştik, mantarı yendik ama, röntgen sonucu testiste büyüme ortaya çıktı.

Benim dişi kuşum da megabakteri olmuştu onun da cere rengi maviye dönmüştü. Ya hastalıktan ya ilaçtan,bilmiyorum artık. Ama hormonları bozan bir hastalık olabilir bu.

Benim dişi kuşum da megabakteri olmuştu onun da cere rengi maviye dönmüştü. Ya hastalıktan ya ilaçtan,bilmiyorum artık. Ama hormonları bozan bir hastalık olabilir bu.
Bugün başka bir Vet ile görüştüm, daha evvel lupron enjeksiyonu yapmış, tümör değil de testis büyümesi daha büyük ihtimalle dedi. İlacı bulunca başlayacağız inşallah. O dediğiniz benim de aklıma geldi ama bilemiyoruz ki. Elimden geldiğince rahatı için çalışıyorum, ondan daha hasta olabilirim. Gece kusmaları kabus. Neyse kötüyü çağırmayalım, iyi olacak inşallah diyelim hepsi için.

İki gündür solunumu sıkıntılı olunca soluğu veteriner de aldık bugün. Karnı sıvı dolmuş. Enjektör ile bir miktar alındı, kan çıktı çocuğumun karnından. Kitle patlamış ve kan sızdırıyor. O kadar mutsuzum ki, o kadar çaresiz. Son zamanlarını yanımda ve huzurla geçirmesi için elimden geleni yapacağım. Bursa da iseniz akademi hayvan hastanesi nihat beyi tavsiye ederim. Keşke daha önce kendisine gitseydim. Oğluma çok nazik davrandı. Bu arada buradaki tüm dostlara çok teşekkür ederim. Gece gündüz demeden yardımcı oldunuz her konuda. Hakkınızı helal edin lütfen. Tüm canların tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah. 🙏🥺

Bugün başka bir Vet ile görüştüm, daha evvel lupron enjeksiyonu yapmış, tümör değil de testis büyümesi daha büyük ihtimalle dedi. İlacı bulunca başlayacağız inşallah. O dediğiniz benim de aklıma geldi ama bilemiyoruz ki. Elimden geldiğince rahatı için çalışıyorum, ondan daha hasta olabilirim. Gece kusmaları kabus. Neyse kötüyü çağırmayalım, iyi olacak inşallah diyelim hepsi için.
Kuşunuz ne durumda hocam bu ilaç cok pahali tek kullanimlik mi size yaptimi veteriner

Geri