Dişi muhabbet kuşumun dışkısı büyük kuyruğu sürekli aşağı yukarı hareket ediyor derin nefes alıp veriyor ne yapmalıyım daha önce yumurtlamıştı eşi yok yumurtlasa bile boştur yuvalık taktım ama yumurtlamadı ne yapmalıyım
İki saniyelik videoyu bile yüklemedi maalesef çok derin nefes alıp veriyor dışkısı aşırı büyük yuvalğın içine girip çıkıyor çok uçunca nefes nefese kalıyor nefesi hırıltılı ama sürekli kur yapıyor neşesi yerinde görünüyor bazendekısa bir video paylaşır mısınız?
İki saniyelik videoyu bile yüklemedi maalesef çok derin nefes alıp veriyor dışkısı aşırı büyük yuvalğın içine girip çıkıyor çok uçunca nefes nefese kalıyor nefesi hırıltılı ama sürekli kur yapıyor neşesi yerinde görünüyor bazende
youtube gibi bir ara siteye yükleyiniz lütfen. Solunum problemi ise doksisiklin etken
Yuvalığı takmıştım iyi ki takmışım az önce yumurtladı eşi yok yumurta boştur ama kuluçkaya yattıyoutube gibi bir ara siteye yükleyiniz lütfen. Solunum problemi ise doksisiklin etken maddeli bir ilaç kullanmalısınız. Doksimis gibi örneğin
Yumurtayı atıyımmı yoksa gününü bekleyimmi sizceyoutube gibi bir ara siteye yükleyiniz lütfen. Solunum problemi ise doksisiklin etken maddeli bir ilaç kullanmalısınız. Doksimis gibi örneğin
Yuvalığı takmıştım iyi ki takmışım az önce yumurtladı eşi yok yumurta boştur ama kuluçkaya yattı
Solunum sorunu yumurta kaynaklı ise atmaya gerek yok ancak kuş hasta ise atın mutlaka. Tedavi öncelik olmalı