Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son birkaç gündür bir şey fark ettim, kuşum yulaf yerken gözlerini kapatıyor. Darı filan yerken yapmıyor, yulaf yerken oluyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Merhaba hocam, ben bu durumu anlatan bir yazı okumadım daha önce ancak deneyimlerime göre tıpkı bizlerde olduğu gibi hoşa giden besinler tüketirken veya dinlenme halinde bir şeyler atıştırırken ki rahatlama durumunun kuşlara yansıma şekli diye yorumluyorum.
Kuşlar göz kapattığında doğal olarak hissedilen uyuklarken bir şey tüketiyor gibi hissettirse de muhtemelen üstteki gözlemim gibi