Kusum hakkinda yaklasık 3 senedir sorun yaşıyorum ,bu foruma 3 sene önce katılmıştım tekrar yazma gereği duyuyorum @Doğanay Y. abi'yi sorularımla çok yorardım
Neyse, kuşum'da 3 senedir yem yedikten sonra yutkunma güçlüğü ve zaman gectikçe iştahsızlık artmaya başladı,ilk kuşum ve ilk aldığımda cahillik yapıp yuvasına ayna koymuştum ve sürekli aralıklarla kur yapıyordu ve malum ne kadar zararlı olduğunu 4 sene önce ilk kuşumu alan ben bilmiyordum bu hareketleri yavaştan başlayınca şüphelenmiştim ve ayna konusunu araştırdıktan sonra çıkarmıştım ama bu olay çoktan başlamıştı bile.Belli ilaçlar kulandım 3 sene önce..belli aralıklarla ve bugün kullanmaya devam ettiğim Mikostatin Çünkü hafif Mantar seyrediyor olabilir diye düşünüyordum İşe yaramadı.. Mantarı elemek istedim ve belkide Bakteri kaynaklı bir sorunu olabilir dedim,sulphamezathine,neo term. kullandım işe yaramadı her ilac sonrası probiyotik vitamin vs. verdim deneme yanılma yapmak zorundaydım çünkü yasadigim yerde kanatlı vet. yoktu ve bugünlerde dilinde beyaz sarımsı küçük lezyon görüyorum ve yemlikten küçük yemleri didikliyip "dal darı" yiyor kısacası bunun çözümünü şaka gibi yaklasık 3,4 senedir bulamıyorum.3 senedir dışkısında hiç bir sorun bulunmuyor ve hala durum öyle dışkısı normal , çünkü sorun kursakta ve bu hafta gördüğüm lezyonlardan sonra Mantar ya da Trichomoniasis ihitmali aklıma geliyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum 3 üncu gundeyim mikostatin kullanıyorum 5 gune tamamlayıp flagly'mi temin edip mikostatinle kullanmayı düşünüyorum.gerçekten 3 senedir pişmanlık duyuyor neler yaptım bilemezsiniz lütfen bunu artık cözelim.@Doğanay Y.

Son düzenleme: