Zara.
Forum Sakini
Eyvah eyvah biz de olan şey mi yoksa yıkanmaya mı çalışıyor
Yok sanmıyorumEyvah eyvah biz de olan şey mi![]()
Yıkanmayamı çalışıyor kavgamı yapıyor anlamadımki)Eyvah eyvah biz de olan şey mi yoksa yıkanmaya mı çalışıyor![]()
Aman aman iyi o zamanYok sanmıyorum![]()
Hastalanır diye korkuyorum yoksa her gün yıkanmak istiyor suluğa girmeye çalışıyor yıkanmak içinHafif sulu yeşilliklerde yıkanmaya bayılıyorlar. Kuşunuz yıkanmak istiyor. Bir banyoluk takmak iyi olacaktır.
Evde ısıtıcı varsa banyodan önce odanın kapısını kapatıp içeriyi ısıtırsan, iyice kurusa sorun olacağını düşünmüyorum. Dün Çiçi banyo yaptı. İyice kuruyana kadar da açık kaldı ısıtıcıHastalanır diye korkuyorum yoksa her gün yıkanmak istiyor suluğa girmeye çalışıyor yıkanmak için
Hocam benim kuş hiç banyo yapmıyor. BanyoluK taktım olmadı, kapta yaptırmayı denedim olmadı, akan suda yaptırmayı denedim yine olmadı?Evde ısıtıcı varsa banyodan önce odanın kapısını kapatıp içeriyi ısıtırsan, iyice kurusa sorun olacağını düşünmüyorum. Dün Çiçi banyo yaptı. İyice kuruyana kadar da açık kaldı ısıtıcı![]()
Biraz yeşillik koymayı deneyebilirsin veya sevdiği bir oyuncak koyabilirsin ve ben sıcak suyu ılıtıyorum hava soğuk olduğu için fazla da sıcak olmasın dikkat edinHocam benim kuş hiç banyo yapmıyor. BanyoluK taktım olmadı, kapta yaptırmayı denedim olmadı, akan suda yaptırmayı denedim yine olmadı?
Yeşillik de koydumBiraz yeşillik koymayı deneyebilirsin veya sevdiği bir oyuncak koyabilirsin ve ben sıcak suyu ılıtıyorum hava soğuk olduğu için fazla da sıcak olmasın dikkat edin
Yıkanma ihtiyacı hissetmiyor olabilir. Fısfısla denediniz mi?Yeşillik de koydum
Yıkanma ihtiyacı hissetmiyor olabilir. Fısfısla denediniz mi?
Hayır. Nasıl boş ve Temiz fıs fıs kutusu bulabilirimYıkanma ihtiyacı hissetmiyor olabilir. Fısfısla denediniz mi?
Milyoncu dediğimiz yerlerde olması gerek, bazı marketlerde dahi vardır. Doğanay Hocanın yazdığı yazıyı da okursan yardımcı olabilirHayır. Nasıl boş ve Temiz fıs fıs kutusu bulabilirim
Ben onu okumuştumMilyoncu dediğimiz yerlerde olması gerek, bazı marketlerde dahi vardır. Doğanay Hocanın yazdığı yazıyı da okursan yardımcı olabilir
Ev sıcak kaloriferler yanıyor yinede ihtiyat ediyorum her günde yıkanmak olmazki)bundan olsa her gün derdi yıkanmakEvde ısıtıcı varsa banyodan önce odanın kapısını kapatıp içeriyi ısıtırsan, iyice kurusa sorun olacağını düşünmüyorum. Dün Çiçi banyo yaptı. İyice kuruyana kadar da açık kaldı ısıtıcı![]()
Ev sıcak kaloriferler yanıyor yinede ihtiyat ediyorum her günde yıkanmak olmazki)bundan olsa her gün derdi yıkanmakEvde ısıtıcı varsa banyodan önce odanın kapısını kapatıp içeriyi ısıtırsan, iyice kurusa sorun olacağını düşünmüyorum. Dün Çiçi banyo yaptı. İyice kuruyana kadar da açık kaldı ısıtıcı![]()
Bizim Bulutda sevmiyor yıkanmayı pekHocam benim kuş hiç banyo yapmıyor. BanyoluK taktım olmadı, kapta yaptırmayı denedim olmadı, akan suda yaptırmayı denedim yine olmadı?