Mavişin kanadına ne oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berna ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba kanat ucunda görünen kan değil deri altı görünüyor ve bu sorun değil ☺️
Kanat açması ise havaların ısınmasıyla alakalı kuşunuzu sırt bölgesi görünecek şekilde resim atarmisiniz

Ay ben de tam böyle bir konu açacaktım. Kuşum Bıdık bazen sağ kanadını açıyor ve tüylerini kabartıyor. Daha sonra silkinip düzeliyor. Özellikle de Fıstık'tan dayak yiyip kaçınca yapıyor bunu. Merak ettim, bir sebebi olabilir mi? Not: Kanadında herhangi kan, yara vs. benzeri bir şeye rastlamadım.

Ay ben de tam böyle bir konu açacaktım. Kuşum Bıdık bazen sağ kanadını açıyor ve tüylerini kabartıyor. Daha sonra silkinip düzeliyor. Özellikle de Fıstık'tan dayak yiyip kaçınca yapıyor bunu. Merak ettim, bir sebebi olabilir mi? Not: Kanadında herhangi kan, yara vs. benzeri bir şeye rastlamadım.
Sizin kuşunuzun kanadında bir sorun yoksa normal öyle yapması terliyor hayvan havalandırıyor kanatlarını oraları temizliyor ama benimkisi öyle normal şekilde değil

Ama hayvan uçamıyor ve yere düşüyor düşünce tekrar kanadını açtırıyor yalın fotoğraf yollayacağım
O zaman video atmanız gerekiyor şuan bu şekilde hiç Bir sorun yokmuş gibi duruyor sorunu daha detaylı video ile desteklersenix yardımcı olmak daha kolay olacaktır
Arkadaşlar yardımcı olacaktır

Geri