Bakın en uçta kırmızı nokta var
Ama hayvan uçamıyor ve yere düşüyor düşünce tekrar kanadını açtırıyor yalın fotoğraf yollayacağımMerhaba kanat ucunda görünen kan değil deri altı görünüyor ve bu sorun değil
Kanat açması ise havaların ısınmasıyla alakalı kuşunuzu sırt bölgesi görünecek şekilde resim atarmisiniz
Sizin kuşunuzun kanadında bir sorun yoksa normal öyle yapması terliyor hayvan havalandırıyor kanatlarını oraları temizliyor ama benimkisi öyle normal şekilde değilAy ben de tam böyle bir konu açacaktım. Kuşum Bıdık bazen sağ kanadını açıyor ve tüylerini kabartıyor. Daha sonra silkinip düzeliyor. Özellikle de Fıstık'tan dayak yiyip kaçınca yapıyor bunu. Merak ettim, bir sebebi olabilir mi? Not: Kanadında herhangi kan, yara vs. benzeri bir şeye rastlamadım.
O zaman video atmanız gerekiyor şuan bu şekilde hiç Bir sorun yokmuş gibi duruyor sorunu daha detaylı video ile desteklersenix yardımcı olmak daha kolay olacaktırAma hayvan uçamıyor ve yere düşüyor düşünce tekrar kanadını açtırıyor yalın fotoğraf yollayacağım
Tamam atıyorumO zaman video atmanız gerekiyor şuan bu şekilde hiç Bir sorun yokmuş gibi duruyor sorunu daha detaylı video ile desteklersenix yardımcı olmak daha kolay olacaktır
Arkadaşlar yardımcı olacaktır
O zaman video atmanız gerekiyor şuan bu şekilde hiç Bir sorun yokmuş gibi duruyor sorunu daha detaylı video ile desteklersenix yardımcı olmak daha kolay olacaktır
O zaman video atmanız gerekiyor şuan bu şekilde hiç Bir sorun yokmuş gibi duruyor sorunu daha detaylı video ile desteklersenix yardımcı olmak daha kolay olacaktır
Kanat eksikliği var ve bir yere çarpmış gibi duruyor mümkünse kanatlı uzmana götürün röntgen çektirmeniz gerekiyor
Peki evde tedavi yöntemi varmıKanat eksikliği var ve bir yere çarpmış gibi duruyor mümkünse kanatlı uzmana götürün röntgen çektirmeniz gerekiyor
Malesef kanatlı uzmanin görmesi şartPeki evde tedavi yöntemi varmı
Malesef kanatlı uzmanin görme