Meltem yanılmaz
iyikus.com Üyesi
Merhabalae arkadaşlar kuşumun dışkısını bi önceki konumda koymuştım birmkaç üreticiarkadaşın tavsiyesi ile caremycin kullandım. E coliye belirtileri benzemekteydi ve e coli ile megabakter belirtileri benziyormuş. Kuşumun dışkıda yem varsı 3 4 kere kustu. Zayıflama ve kurumaya girdi. Dışkıları yaygan ve kocamandı. Sulu dışkıları vardı. Ve yaygandı . Bu ilaç sonrası bazsn bakıyorduö dışkısı kıvamı çok güzel ve rengide aynı şekildeydi.Kusması kesilmişti.dışkıda yem gitmişti ama bakıyordum gece gene uyurken aynı dışkıları yapıyordu bugün 7. Gün ve bazen güzel bazen gene aynı dışkıları yapıyor neşesi yerinde iştahı yerinde ama kuşum çok zayıfladı bu süreç 1 aydır ve baktığımda morumsu karnı ve kemik belirmeye başlamış. Megabakteri düşündürsü beni ama megabakterolsaydı antibiyotik kullanım sonrası daha kötü olmazmıydı diye düşündüö yada ara sıra dışkı düzelme olmazmıyrı diye düşündüm ve aşırı kum yiyordu kuşuö bu süreçte ve çektim iç güdüsel olarak yiyprlarmış ve birikme somucuda tok kendilerini sanıp yemekte sonra yemiyolarmış. Arkadaşlar sorum şu megabakter mi sizce e colimi öegabakter olsa 1 ay sürecinde antibiyotik kullanımlarında kötüyw gitmezmiydi bugün gene yem çıltı yemde baya sonra arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum neşesi yerinde ama kuşum çok zayıfladı