Hangisini arayıp sormak lazım. Bir de entrobacı hangi düzende kullanmalıyımFlora duzenlemede entrobac evet etkili olur. Arayıp sormak lazım dışkı analizi için
Hangisini arayıp sormak lazım. Bir de entrobacı hangi düzende kullanmalıyımFlora duzenlemede entrobac evet etkili olur. Arayıp sormak lazım dışkı analizi için
Hekim veteriner yaparmı bilmiyorum ama deneyecegim.neden orası derseniz çünkü 5 ay önce amphitericin b yi oradan kullandımHangisini arayıp sormak lazım. Bir de entrobacı hangi düzende kullanmalıyım
Haftada 2 veya üç gün verilebilir. Yarım gram mama veya suya ilave edinizHangisini arayıp sormak lazım. Bir de entrobacı hangi düzende kullanmalıyım
Başınız sağ olsunKeşke bu siteyi daha önce görseydim 2 tane kuşumun ölmesine sebep oldu bu fungal enfeksiyon, veterinerede gittim suyuna flukanazol de koyduk lakin dişi yumurtasının üstündeyken öldü, erkekte özleminden öldü enfeksiyonun yanı sıra, 3 tane yumurta dolu kuluçka makinası gibi birşey yaptım çıkarmaya çalışacağım önerileri olan varsa memnuniyet ile dinlerim