Megabakteri

GülşahM.

Forum Sakini
Merhabalar, kuşumda kabarıklık ve dışkı bozulması nedeniyle veterinere götürmüştüm. Dışkı analizinde megabakteri kursak mantarı çıkmıştı. Hekim tavsiyesi ile 4 hafta azar azar triflucan kullandım. Dışkısı düzeldi, halsizliği yok, kabarıklığı geçti çok şükür iyiye gidiyordu ama az önce kafesini temizlerken fark ettim ve eminim kusma olduğuna. Kafesin tellerine yem parçaları yapışmış kesin kustuğunu düşünüyorum. Bir de bizim hekim megabakteri ilacını da söylemişti. Şimdi ben o ilacı almak istiyorum ismini unuttum bir de alacağım sitenin ismini söylerseniz çok sevinirim çünkü her siteye güvenemiyorum ve orijinal olmayan ilacı vermek istemiyorum kuşuma

İlaçların kullanım süresi dolunca probiyotik ve vitamin destekleriyle bağışıklığı bir süre kuvvetlendirin o halde. Ardından devam ederse bu durum bir iki ilaç önerebiliriz isterseniz.

İlaçların kullanım süresi dolunca probiyotik ve vitamin destekleriyle bağışıklığı bir süre kuvvetlendirin o halde. Ardından devam ederse bu durum bir iki ilaç önerebiliriz isterseniz.
Hocam uyuyor bazen normal bir şey mi bu? Bir de ben erkek kuşumu da tedavi ediyorum ona da bulaşmış ve onun mikroskop görüntüsünde daha fazla mega bakteri vardı ve o daha canlı duruyor daha keyifli. Kızımdaki mega bakteri sayısı azdı ama daha halsiz ondan nasıl bir şey anlamadım acaba başka bir şey mi var lipomları var bi de.

Geri