Merhaba,kuşum iki gündür ishal mi kabız mı anlayamadığım bir hastalık yaşıyor

Aysenuravci

Yeni Üye
Merhaba,kuşum iki gündür ishal mi kabız mı anlayamadığım bir hastalık yaşıyor.Önceliklie dün popo çevresine dışkıları yapışmış ve orada katı şekilde bekliyordu bende temizledim orayı ve zeytinyağı sürdüm biraz.Şimdi ise dışkısı sulu olan kuşumun ishal diye düşünmüştüm ama ıkınarak tuvaletini yaptığını görünce ishal mi kabız mı ayırt edemedim.İshale göre önlem alıp suyuna Kiki Excellent Diare-Mix kattım.Patates haşladım muz verdim.Şimdi kuşum ishal mi kabız mı? İshaldede ıkınma oluyor mu? Bir bilgim yok bu konuda.Ama dışkısı sulu idi.Düne göre biraz sululuğu azaldı ama.Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

• IMG_5574.jpeg
    IMG_5574.jpeg
    277.9 KB · Görüntüleme: 7
Kuşun 30 sn lik videosunu paylaşın. Birkaç dışkı yapsın onları da çekip paylaşın. Tek dışkıyla anlaşılmıyor. Birde net çekin önceki çektiğiniz net değil.

Buraya yeni kaydolduğum için resim yüklemekte sorun yaşamıştım.Şimdi videoda yükleyeceğim🙏🏻

Ekli dosyalar

• IMG_5604-min.jpeg
    IMG_5604-min.jpeg
    298.8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5587-min.jpeg
    IMG_5587-min.jpeg
    479.3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5603-min.jpeg
    IMG_5603-min.jpeg
    431.3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5583-min 6.jpeg
    IMG_5583-min 6.jpeg
    471.5 KB · Görüntüleme: 11
Hazımsızlık sorunu yaşıyor sanırım. Şimdi Ağzına 1 damla zeytin yağı damlatın. Yarın bir damla daha damlatın Ve kekik çayı demleyip verin içsin yarın gün boyu çayı hazırlarken suyunu çekin susasın ki içsin yoksa içmez

Geri