Merhaba kuşum öğürme şikayetiyle 1 ay önce veterinere götürdüm kursak mantarı olduğu ortaya çıktı ilaç kullandım tüm şikâyetleri geçti ama tekrar ogurmeye başladı kuşum kusmuyor ama oguruyor iştahı yerinde ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Merhaba hangi ilaçları ne kadar süre kullandınız birde kısa bir video ve kuşun güncel dışkısını atabilir misinizMerhaba kuşum öğürme şikayetiyle 1 ay önce veterinere götürdüm kursak mantarı olduğu ortaya çıktı ilaç kullandım tüm şikâyetleri geçti ama tekrar ogurmeye başladı kuşum kusmuyor ama oguruyor iştahı yerinde ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Merhaba hangi ilaçları ne kadar süre kullandınız birde kısa bir video ve kuşun güncel dışkısını atabilir misiniz
İlaçları 5 gun kullandım kafesi yeni temizledim ama yapmış atayımMerhaba hangi ilaçları ne kadar süre kullandınız birde kısa bir video ve kuşun güncel dışkısını atabilir misiniz
Merhaba hangi ilaçları ne kadar süre kullandınız birde kısa bir video ve kuşun güncel dışkısını atabilir misiniz
Bunlari 5 gün kullandim
Ekli dosyayı görüntüle 28198
Kusma yok oguruyor alaleda zamanlarda yapıyor tüyden olamaz çünkü ağzında koku varBiraz tüy döneminde ve bunun etkisiyle de yapıyor olabilir. Genelde siz oynarken mi kusuyor yoksa ara ara konum fark etmeksizin mi yapıyor?
ilaç kullanmadan önce ve sonrasinda dışkıda değişiklik oldu
Biraz olması lazimilaç kullanmadan önce ve sonrasinda dışkıda değişiklik oldu mu?
Onu kullanıyorum ama tekrarlar diye çok korkuyorum bide bu tarz ilaçlardan sonra vitamin probiyotik vs kullanmalı miyiz bağışıklığı güçlendirmek içinanladığım kadarıyla kuşa mantar değil bakteri tedavisi yapılmış. mantar tedavisi bu ilaçlarla olmaz
yine de içinize sinmediyse 3. ilaçtan kaldıysa (nistasin yazan) 3-5 gün kullanıp değişim varmı gözlemleyebilirsiniz. hafif bi ilaçtır çünkü
Peki probiyotik elektrolit bunları nerden temin edebilirim bildiğiniz güvenilir bi yer var mıNistatin, triflucan, mikostatin, fungostatin x flagy bu gibi ürünler kursak enfeksiyonları için kullanılabilir. Eczaneden temin edilebilir yazdığım ürünler. İlaçlardan sonra iyi bir probiyotik ve vitamin takviyesi elbette gerekiyor. 2 gün peş peşe probiyotik, 1 gün elektrolit, sade su, sade su, multivit, sade su
Ben trendyoldan alıyorum uzun süredir bu tür ürünleri ileri tarihli ve orijinal ürün gönderiyorlarPeki probiyotik elektrolit bunları nerden temin edebilirim bildiğiniz güvenilir bi yer var mı
Onu kullanıyorum ama tekrarlar diye çok korkuyorum bide bu tarz ilaçlardan sonra vitamin probiyotik vs kullanmalı miyiz bağışıklığı güçlendirmek için