Merhaba tekrardan, Uzun zamandır yoktum.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ırmak34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ırmak34

Forum Sakini
Katılım
12 Ağu 2021
Mesajlar
342
Çözümler
6
Yaş
25
Konum
İSTANBUL
Merhaba nasılsınız? umarım iyisinizdir.
En son kaybımdan sonra çok uzun süre foruma girememiştim. Maalesef sevgili güzel kızım Lilayı ununtamıyorum ne kadar acısı hafiflese de her yaptığım harekette, evin her köşesinde, normal bir kol hareketim yaptığım zamanda bile anısı var ben de. Umarım çok mutludur.
Diğer oğlum Haşmetimi bildiğiniz üzere bir aileye sahiplendirmiştim. çünkü onu da kaybetme korkusuyla psikolojik çöküntüye girmiştim ve bizim yanımızda yalnız başına kalmamasın istemiştim. Sahiplendirdiğim aile benden daha çok ilgileniyor ve benden daha çok vakit geçiriyor. Haşmet yeni yuvasında çok mutlu ve ben de mutluyum. Aile sağ olsun bana arada Haşmetimin videolarını ve fotoğraflarını atıyor. ve kendisi konuşmaya başlamış <3 Onu yarı yolda bıraktığım düşüncesine çok kapılıyorum ama kafesinde yalnız başına görmek beni kahrediyordu. Şimdi Limon adında yeni arkadaşıyla hayatına devam ediyor. tekrardan geri dönmüş oldum. biraz içimi boşalttım kusura bakmayın. öyle yazmak istedim.
Sizin kuşlarınız nasıl, hayatınız nasıl gidiyor?
 
Tekrardan sizi görmek çok güzel. Biz de devam, hayat koşuşturması biraz hasarlı gitse de iyiyiz diyelim :)
teşekkür ederim ben de çok sevindim. evet maalesef ki bu aralar çok fazla hasarlı, stresli zamanlar yaşıyoruz :) ama her şey gelip geçici yeter ki sevdiklerimize ve sağlığımıza bir bir şey olmasın. klişe olacak ama hayat bazı şeyleri takılı kalmak için çok kısa.
 
Üst