Merhabalar kuşum önceden böyle yapmıyordu.Hastalık belirtisi olabilir mi ve huysuzluk var gibi biraz.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Merhaba, bu konuyu yeni gördüm. Dışkısı temiz ancak az yeşillik ya da yumuşak gıda (yumurta maması gibi) sununuz. Kabızlığı var sanki.

Kısa bir video yükleyip paylaşır mısınız? Youtube ya da diğer mecralardan. Solunum sorununuz olabilir tarifinize göre

Kuyrugu Durmadan Titriyor Öglen Saatlerden kafasını ceviri
2 3 saat Uyuyor Yemek Yeme Ve İcmede Sorun yok Ama dıksısı durmadan Degisiyor Bir Sıvı Oluyor Bir Katı Ve Normalden Tufah Sesler Yani Korkuyomus Gibi Sesler Cıkırıyor Durmadan silkeliyor kendini Durmadan Kendini Kaşıyor Ve Mutsuz Sekilde Duruyor Önceden Yanına Gelince Hemen öterdi Simdi Yanına Gidince sadece uyuyor ve ısırıyor ama kafesin. Demirlerini ısırıyor

SABAH TAN SİMDİYE KADAR YAPTI DURMADAN İDRAR YAPIYOR VE HEMEN SİYAH OLUYIR

Ekli dosyalar

• IMG_20220813_131653.jpg
    IMG_20220813_131653.jpg
    589.6 KB · Görüntüleme: 7
Kusumun Neyi OLDUGUNU Bilmiyorum Ama Hasta Oldugunu Biliyorum Tek acaba Hangi Hastalık Olabilir Yardımcı Olabilirmisniz gidikce durumu kötülüsüyor

Merhaba, mineral eksikliklerinde genelde kafes tellerini yalama ihtiyacı duyuyorlar. Uygun bir ürün almanızı tavsiye ederim. Ek olarak görüntüsü iyi kuşun gibi. Titremesi hava sıcaklığından olabileceği gibi stres kaynaklı da olabilir. Bazı ateşli hastalıklarda da bu davranışı gösteriyorlar. Bilmiyorum ne sıklıkla banyo ihtiyacını gidermesi için banyoluk takıyorsunuz ama muhtemelen ihtiyacı olan haftada 2 gün banyo.

Enerjisini arttıracak gıdalar verilebilir. Elektrolit özellikle haftada 1-2 gün, b kompleks vitaminler 2 gün sunulabilir. Multivitamin de verilebilir haftada 1 gün.

Hocam bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Vitamin gibi yem premiksleri ne eksik edilmeli ne de fazla verilmeli. İkisinin de sakıncaları olur. Örneğin bir multivitamin haftada 2 kez verilmesi fazlasıyla yeterli gelecektir. Vitamin verildiğinde su 8-12 saat sonrası temiz su ile değiştirilmeli ya da tekrar taze vitamin karışımı katılmalı.
Mutasyon kaynaklı tırnak siyahlığı olabilir ancak yine de bir görsel ekleyiniz, bakalım.
Müsait olduğunuzda bu kategoriyi incelemenizi öneririm

Geri