jazzman1983
iyikus.com Üyesi
evet petshoptan almıştık...şimdi de bakalım iki yetişkin erkek bulmam gerekPetshop dan mı aldınızonlar pek bilmiyor benim dişi kuşuma da bebekken erkek demişlerdi :S
Ekli dosyayı görüntüle 29217

evet petshoptan almıştık...şimdi de bakalım iki yetişkin erkek bulmam gerekPetshop dan mı aldınızonlar pek bilmiyor benim dişi kuşuma da bebekken erkek demişlerdi :S
Ekli dosyayı görüntüle 29217
Yeni kuş mu aldınız hayırlı olsunKral'ın ismini Limon yaptık...malum kız ismi Kral olmazbir tane de Güneş'imiz oldu...hangisi ile daha iyi anlaşırsa, diğerini şimdilik tek koyarız ona da bir arkadaş buluncaya kadar
Anladım sorun Yok o zaman hayırlısı olsunvar yedek kafesi..ama bir arkadaştan aldık, o zaten karantinada tuttu onu...3 hafta ondaydı, son 10 gün dişinin yanına koymuştu ama dişi çok hırpalıyormuş dövüyormuş..bir türlü anlaşamamışlar diye verdi bize..o yüzden tekrar ayırmadım onu şu an
Yaa yerimm tiplere bakKral'ın ismini Limon yaptık...malum kız ismi Kral olmazbir tane de Güneş'imiz oldu...hangisi ile daha iyi anlaşırsa, diğerini şimdilik tek koyarız ona da bir arkadaş buluncaya kadar
Merhaba hoşgeldinizresimi ekledim, dişi en sevdiği iş peşindesorun olmaz ama ne bileyim...biraz daha çocukluk yaşasınlar..daha kendileri bebek gibi gözümde
![]()
Sarı mubişler çok şirin hep aklımda vardı ama kısmet olmadı alsam annem evde 3. bir kuş görse beni keser herhaldeSarışın kuşlarımız arttı![]()
Aklınıza işlenmiş hocamSarı mubişler çok şirin hep aklımda vardı ama kısmet olmadı alsam annem evde 3. bir kuş görse beni keser herhalde![]()
evet...bir kızımız sapsarı..zaten kızlarım onu görür görmez beğendiler zamanında, hemen onu seçtik...oğlumuz da sarı yeşil karışımı...kafası tam sarı, göbeği daha çok yeşil...ilginç bir renk karışımı, ilk gördüğümde kuş kirlenmiş diye düşünmüştümSarışın kuşlarımız arttı![]()
Maşallah hepsine bir kızınız spangle sarışın kızınız ise duble çift faktörevet...bir kızımız sapsarı..zaten kızlarım onu görür görmez beğendiler zamanında, hemen onu seçtik...oğlumuz da sarı yeşil karışımı...kafası tam sarı, göbeği daha çok yeşil...ilginç bir renk karışımı, ilk gördüğümde kuş kirlenmiş diye düşünmüştüm![]()
anladım...ne kadar süre en azından ayrı kalmaları gerekir erkeğin iyice alışması için?Eğer eş olsun istiyorsanız Erkek üretim olacak kafeste kalmalı ortamı tanıyıp kafese hakim olmalı sonrasında ise dişi yanına atılmalı ki hakimiyet erkekte olsun ve baskınlık kurabilirsin bu şekilde daha çok didisirler![]()
En azından iki haftaanladım...ne kadar süre en azından ayrı kalmaları gerekir erkeğin iyice alışması için?