Minik papaganimin hareketleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruyaC.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ruyaC.

iyikus.com Üyesi
Arkadaslar merhaba. 1 bucuk 2 aylik oldugu soylenen bi gri sultan aldim dun. Kafeste durmak istemiyor daha bebek oldugu icin kiyamiyoruz bizde surekli cikariyoruz. Yem cok yemedi bende yumurta mamasi yaptim koydum biraz onu kemirmeye basladi. Sorum su ki omzumda ustumdeyken kafasini sık sık agzima dogru dayiyo gagasiyla minicik bebek kus sesleri cikararak agzimi gagaliyor acitmadan. Bu acaba annesini aradigindan midir ne yapmam gerekir? Ozel olarak yapabilecegim bir sey var mi?

Aslinda bugun ispanak yikarken yanimdaydi ve bi kac defa suyun altina girme denemesi yapmaya kalkti ben yaptirmadim acikcasi usur diye. Kurutmaya kalksam nasil kurutcam daha minik ya usumesinden korkuyorum
kendisi yıkanırsa sorun etmeyin hocam. Ancak siz yıkamayın olur mu? Ilık bir su verirseniz kendisi yıkanacaktır.

Bu arada bir sey sormak istiyorum. Papaganlarin cinsiyetleri otustende anlasiliyor deniyor ya, bende 1 bucuk 2 aylik oldugu soylenilen gri sultan var. Arada melodik otus duyuyorum, farkli farkli sesler cikariyor. Erkenden belli olur mu? Bu arada cok tatlis bir video ekliyim sizde yumus yumus olun 😊

Oglusummm

Bu arada bir sey sormak istiyorum. Papaganlarin cinsiyetleri otustende anlasiliyor deniyor ya, bende 1 bucuk 2 aylik oldugu soylenilen gri sultan var. Arada melodik otus duyuyorum, farkli farkli sesler cikariyor. Erkenden belli olur mu? Bu arada cok tatlis bir video ekliyim sizde yumus yumus olun 😊

Oglusummm
ya bu nasıl bir şey <3 Böyle sevdiren kuşlar çıldırtıyor beni maşallah. Paylaştığınız için teşekkür ederim.
Henüz o aylarda denemeler yapıyorlar ancak net diyemeyiz. Dişilerde az da olsa melodik notalarla ötebilir. Tüy ve maskesiyle artık öncelikle tahmin yürütmek gerekiyor.

ya bu nasıl bir şey <3 Böyle sevdiren kuşlar çıldırtıyor beni maşallah. Paylaştığınız için teşekkür ederim.
Henüz o aylarda denemeler yapıyorlar ancak net diyemeyiz. Dişilerde az da olsa melodik notalarla ötebilir. Tüy ve maskesiyle artık öncelikle tahmin yürütmek gerekiyor.
Dimi cok tatli oglusum masallah 😊 aldigim kisi erkek dedi ama kismet artik diside olsa artik benim canim o 🌼

Geri