M Melek Cankurt iyikus.com Üyesi Katılım 25 Nis 2020 Mesajlar 78 Yaş 56 Konum Samsun 20 Kas 2020 #2 Maşallah çok tatlılar sultan papağanınız oyun parkında oyalanabiliyor mu nasıl alıştırdınız
Rüştü Okumuş Çevirmen Katılım 1 May 2020 Mesajlar 624 Çözümler 3 Yaş 33 Konum denizli 20 Kas 2020 #3 Melek Cankurt' Alıntı: Maşallah çok tatlılar sultan papağanınız oyun parkında oyalanabiliyor mu nasıl alıştırdınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, valla alıştırmak için birşey yapmadım. Sevdiği oyuncaklardan taktım 10 aydır oynuyor
Melek Cankurt' Alıntı: Maşallah çok tatlılar sultan papağanınız oyun parkında oyalanabiliyor mu nasıl alıştırdınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, valla alıştırmak için birşey yapmadım. Sevdiği oyuncaklardan taktım 10 aydır oynuyor
Muratsani Veteran Katılım 17 Ağu 2020 Mesajlar 2,327 Çözümler 27 Konum İstanbul 21 Kas 2020 #4 Rüştü hocam, hiç hoşuma gitmiyor senin bu fotoğraf paylaşmaların, ben böyle şeyler deneyince kendimden nefret eder hale geliyorum
Rüştü hocam, hiç hoşuma gitmiyor senin bu fotoğraf paylaşmaların, ben böyle şeyler deneyince kendimden nefret eder hale geliyorum