Şimal_yıldızı
Forum Sakini
Merhaba, erkek kuşumun solunumla ilgili sorunu var, tahminimce astım, doksisiklin etkenli ilaç kullanmak gerekirmiş, monodoks kullanan oldu mu, yorumları nelerdir, olumlu veya olumsuz gelişme oldu mu?
Çok teşekkür ederim, kullandığından emin olduğunuz kullanıcı varsa etiket atar mısınız rica etsemForumda kullanan var diye biliyorum. Ben kullanmadığım için yorum yapmak istemem. Etkili olacaktır ama
Videoyuda ekleyeyim, birini hareketli olduğunu belirtmek için attım, diğeride hastalık belirtisi olan video, sık sık yapıyor bunu
Üstteki videoda az biraz belli oluyor, fakat onu sık sık yapıyor, gagasını açıp sanki burnunu açıyor gibi, gece uyurkende tık tık ses geliyor bazen burundan
Videoyuda ekleyeyim, birini hareketli olduğunu belirtmek için attım, diğeride hastalık belirtisi olan video, sık sık yapıyor bunu
Peçete koydum yapmasını bekliyorum yapar yapmaz çekip dönüş yapacağım
İlk yaptığı dışkı bu şekilde, çift kuşlar o yüzden başladında duruyorum hangisini hangisi yapıyor diyeacele etmeyin min 3-5 tane yapsın
Çok teşekkür ederim, solunum sorunları kuş nezle grip soğuk algınlığı gibi bir hastalığa yakalanınca umursanmazda mı ortaya çıkar, pet shopta hasta olmuşta umursanmamış acabaKuşta solunum sorunu olduğu net. Birde dışkılara bakalım farklı hastalık belirtileri varmı. Ona göre solunum sorununun hangi hastalıktan kaynaklandığını anlamaya çalışalım. Daha sonra monodoksun kullanılıp kullanılmayacağını nasıl kullanılıcağını falan yazarız
Çok teşekkür ederim, solunum sorunları kuş nezle grip soğuk algınlığı gibi bir hastalığa yakalanınca umursanmazda mı ortaya çıkar, pet shopta hasta olmuşta umursanmamış acaba
İkinci dışkı bu şekilde, ek olarak eşinin dışkı fotoğrafı gerekir mi, kuş ilk geldiğinde de vardı solunum sıkıntısı fakat isterseniz atabilirimİlk yaptığı dışkı bu şekilde, çift kuşlar o yüzden başladında duruyorum hangisini hangisi yapıyor diye
Ve buda 3.dışkı yeterli mi yoksa devam edeyim mi takibeİkinci dışkı bu şekilde, ek olarak eşinin dışkı fotoğrafı gerekir mi, kuş ilk geldiğinde de vardı solunum sıkıntısı fakat isterseniz atabilirim