Şimal_yıldızı
Forum Sakini
Merhaba, erkek kuşumun solunumla ilgili sorunu var, tahminimce astım, doksisiklin etkenli ilaç kullanmak gerekirmiş, monodoks kullanan oldu mu, yorumları nelerdir, olumlu veya olumsuz gelişme oldu mu?
Geçen gün kontrol ettim ağızda sorun yok, tahminimce rahat nefes alabilmek için öyle yapıyor ara araDışkılar temiz görünüyor ama ağız hareketini neden yaptığını çözemedim. Ağız içinde protozoa yada mantar oluşumu mu var acaba.. Bu durumda doksisiklin ile başlamak mı daha doğru olur yoksa mix bir kürmü yapılmalı kararsızım.. @neanderthalensis ve @Doğanay Y. da müsait olunca bir baksınlar..
Çok teşekkür ederim bu arada cevap verenlere, ilginiz için zamanınızı ayırdığınız için sabırla cevap verdiğiniz içinGeçen gün kontrol ettim ağızda sorun yok, tahminimce rahat nefes alabilmek için öyle yapıyor ara ara
Geçen gün kontrol ettim ağızda sorun yok, tahminimce rahat nefes alabilmek için öyle yapıyor ara ara
Bazen gaga altında tabaka oluyor ya ondan bahsettiniz sandım kusura bakmayın, burun delikleri dıştan bakınca tıkalı görünmüyor fakat daha altlarda tıkanıklık olabilir mi, belki onu açmaya çalışıyordur diye düşündümBakmayla farkedemezsin bu tarz birşeyi. Rahat nefes almaktan ziyade birşeyden rahatsız oluyor gibi..
Burun akıntısına sadece 2 kere rastladım ama bu sefer iyice delikten çıkmıştı, önceki gördüğümde sadece burun deliğinin içindeydi, peçete ucuyla temizledim şuan, astımda burun akıntısı olur mu bunu merak ettim yoksa nezle soğuk algınlığı grip gibi bişey misiz daha önce de başlık açmıştınız, burun akıntısı da bu kadar süredir devam ediyorsa bence doksisiklin kullanılabilir. ancak monodoks kullanmadığım için dozu bilmiyorum
Bugün temin ettim ilacı yarın başlayacağım, araştırmalarıma göre 1 litre suya 1 kapsül diyen var, dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar diyen var, hangisine uyacağımı şaşırdım açıkçası, siz daha önce kullandınız mı kuşlarınızdaMonodoks kapsülün içindeki tozdan tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar ekleyip kullanabilirsiniz.. İlaçlı suyu 6 saatte bir tazeleyin. 3. günün akşamı durum güncellemesi yapın değerlendirelim..
Bu ilacı kullandıktan sonra kullanmam gereken vitaminler var mı, eksik varsa şimdiden sipariş edeyimBugün temin ettim ilacı yarın başlayacağım, araştırmalarıma göre 1 litre suya 1 kapsül diyen var, dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar diyen var, hangisine uyacağımı şaşırdım açıkçası, siz daha önce kullandınız mı kuşlarınızda
Bugün temin ettim ilacı yarın başlayacağım, araştırmalarıma göre 1 litre suya 1 kapsül diyen var, dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar diyen var, hangisine uyacağımı şaşırdım açıkçası, siz daha önce kullandınız mı kuşlarınızda
Bu ilacı kullandıktan sonra kullanmam gereken vitaminler var mı, eksik varsa şimdiden sipariş edeyim
Tamamdır öyle yapayım, ilacı kullanırken oluşabilecek olumsuz durumlar var mı, dışkı değişikliği, hareketsizlik gibi, karşılaşırsam boşu boşuna konu açmayayım diye soruyorum sizede zahmet verdim kusura bakmayınBir litre suya bir kapsül ile tam dolu suluğa bir pirinç tanesi hemen hemen aynı ölçüye geliyor.. Ancak bu ölçü yeterli olmuyor çoğu zaman. Benim dediğim gibi 2 pirinç tanesi eklerseniz daha etkili bir tedavi olur...
Tamamdır öyle yapayım, ilacı kullanırken oluşabilecek olumsuz durumlar var mı, dışkı değişikliği, hareketsizlik gibi, karşılaşırsam boşu boşuna konu açmayayım diye soruyorum sizede zahmet verdim kusura bakmayın
Bir litre suya bir kapsül ile tam dolu suluğa bir pirinç tanesi hemen hemen aynı ölçüye geliyor.. Ancak bu ölçü yeterli olmuyor çoğu zaman. Benim dediğim gibi 2 pirinç tanesi eklerseniz daha etkili bir tedavi olur...
Normal multivitamin ve probiyotik kullanmanız yeterli olur...
Çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar dilerimHayır çok ciddi bir durum beklenmez. Hafif durgunluk olabilir sadece. Bunun dışında bir problem olursa yazarsınız yine..
Göz kararı derken 2 pirinç tanesini göz kararıSuyun rengi bu şekilde, göz kararı koydum fazla mı olmuş acaba yoksa normal mi rengi