Monodoks kapsül ilaç hakkında

Şimal_yıldızı

Forum Sakini
Merhaba, erkek kuşumun solunumla ilgili sorunu var, tahminimce astım, doksisiklin etkenli ilaç kullanmak gerekirmiş, monodoks kullanan oldu mu, yorumları nelerdir, olumlu veya olumsuz gelişme oldu mu?

Dışkılar temiz görünüyor ama ağız hareketini neden yaptığını çözemedim. Ağız içinde protozoa yada mantar oluşumu mu var acaba.. Bu durumda doksisiklin ile başlamak mı daha doğru olur yoksa mix bir kürmü yapılmalı kararsızım.. @neanderthalensis ve @Doğanay Y. da müsait olunca bir baksınlar..

Oyla 0
Dışkılar temiz görünüyor ama ağız hareketini neden yaptığını çözemedim. Ağız içinde protozoa yada mantar oluşumu mu var acaba.. Bu durumda doksisiklin ile başlamak mı daha doğru olur yoksa mix bir kürmü yapılmalı kararsızım.. @neanderthalensis ve @Doğanay Y. da müsait olunca bir baksınlar..
Geçen gün kontrol ettim ağızda sorun yok, tahminimce rahat nefes alabilmek için öyle yapıyor ara ara

Oyla 0
Bakmayla farkedemezsin bu tarz birşeyi. Rahat nefes almaktan ziyade birşeyden rahatsız oluyor gibi..
Bazen gaga altında tabaka oluyor ya ondan bahsettiniz sandım kusura bakmayın, burun delikleri dıştan bakınca tıkalı görünmüyor fakat daha altlarda tıkanıklık olabilir mi, belki onu açmaya çalışıyordur diye düşündüm

Oyla 0
siz daha önce de başlık açmıştınız, burun akıntısı da bu kadar süredir devam ediyorsa bence doksisiklin kullanılabilir. ancak monodoks kullanmadığım için dozu bilmiyorum

Oyla 0
siz daha önce de başlık açmıştınız, burun akıntısı da bu kadar süredir devam ediyorsa bence doksisiklin kullanılabilir. ancak monodoks kullanmadığım için dozu bilmiyorum
Burun akıntısına sadece 2 kere rastladım ama bu sefer iyice delikten çıkmıştı, önceki gördüğümde sadece burun deliğinin içindeydi, peçete ucuyla temizledim şuan, astımda burun akıntısı olur mu bunu merak ettim yoksa nezle soğuk algınlığı grip gibi bişey mi

Oyla 0
Monodoks kapsülün içindeki tozdan tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar ekleyip kullanabilirsiniz.. İlaçlı suyu 6 saatte bir tazeleyin. 3. günün akşamı durum güncellemesi yapın değerlendirelim..

Oyla 0
Monodoks kapsülün içindeki tozdan tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar ekleyip kullanabilirsiniz.. İlaçlı suyu 6 saatte bir tazeleyin. 3. günün akşamı durum güncellemesi yapın değerlendirelim..
Bugün temin ettim ilacı yarın başlayacağım, araştırmalarıma göre 1 litre suya 1 kapsül diyen var, dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar diyen var, hangisine uyacağımı şaşırdım açıkçası, siz daha önce kullandınız mı kuşlarınızda

Oyla 0
Bugün temin ettim ilacı yarın başlayacağım, araştırmalarıma göre 1 litre suya 1 kapsül diyen var, dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar diyen var, hangisine uyacağımı şaşırdım açıkçası, siz daha önce kullandınız mı kuşlarınızda
Bu ilacı kullandıktan sonra kullanmam gereken vitaminler var mı, eksik varsa şimdiden sipariş edeyim

Oyla 0

Bir litre suya bir kapsül ile tam dolu suluğa bir pirinç tanesi hemen hemen aynı ölçüye geliyor.. Ancak bu ölçü yeterli olmuyor çoğu zaman. Benim dediğim gibi 2 pirinç tanesi eklerseniz daha etkili bir tedavi olur...

Bu ilacı kullandıktan sonra kullanmam gereken vitaminler var mı, eksik varsa şimdiden sipariş edeyim

Normal multivitamin ve probiyotik kullanmanız yeterli olur...

Oyla 0
Bir litre suya bir kapsül ile tam dolu suluğa bir pirinç tanesi hemen hemen aynı ölçüye geliyor.. Ancak bu ölçü yeterli olmuyor çoğu zaman. Benim dediğim gibi 2 pirinç tanesi eklerseniz daha etkili bir tedavi olur...
Tamamdır öyle yapayım, ilacı kullanırken oluşabilecek olumsuz durumlar var mı, dışkı değişikliği, hareketsizlik gibi, karşılaşırsam boşu boşuna konu açmayayım diye soruyorum :) sizede zahmet verdim kusura bakmayın

Oyla 0
Tamamdır öyle yapayım, ilacı kullanırken oluşabilecek olumsuz durumlar var mı, dışkı değişikliği, hareketsizlik gibi, karşılaşırsam boşu boşuna konu açmayayım diye soruyorum :) sizede zahmet verdim kusura bakmayın

Hayır çok ciddi bir durum beklenmez. Hafif durgunluk olabilir sadece. Bunun dışında bir problem olursa yazarsınız yine..

Oyla 0

Normal multivitamin ve probiyotik kullanmanız yeterli olur...
Hayır çok ciddi bir durum beklenmez. Hafif durgunluk olabilir sadece. Bunun dışında bir problem olursa yazarsınız yine..
Çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar dilerim :)

Oyla 0
Suyun rengi bu şekilde, göz kararı koydum fazla mı olmuş acaba yoksa normal mi rengi

Ekli dosyalar

• IMG_20210721_112948.jpg
    IMG_20210721_112948.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 5
Oyla 0
Hastalıkla gözle görülür şekilde gerileme var fakat tamamen geçmiş değil, 5 gün kullandık ilacı şimdide mutlivitamin verdim suyuna, biraz dinlendikten sonra tekrardan mı kullanırız ne yaparız bilemedim

Oyla 0
Geri