Mubabbet kuşum yalnız kalırsa bana küser mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut123

Yeni Üye
Yaklaşık 1 hafta sonra köye gideceğim ve uzun bir süre orada kalacağım evde kuşa bakabilecek tek kişi babam ve babamda akşam geliyor sadece akşamları bakabilir, eğer bütün gün böyle yalnız kalırsa geldiğimde bana küsmüş olurmu? Bu konuda ne yapabilirim kuşum için?

Yaklaşık 1 hafta sonra köye gideceğim ve uzun bir süre orada kalacağım evde kuşa bakabilecek tek kişi babam ve babamda akşam geliyor sadece akşamları bakabilir, eğer bütün gün böyle yalnız kalırsa geldiğimde bana küsmüş olurmu? Bu konuda ne yapabilirim kuşum için?
Ben de bununla alakalı forumda konu açmıştım, hani ben 1 hafta yokum, evde abim var ve genellikle akşamları evde oluyor, o bakacak. Bu süreçte beni unuturlar mı, küserler mi diye. Bana unutmazlar ama geldiğinde trip atabilirler demişlerdi. Gerçekten de geldiğimde beni unutmamışlardı ama biraz küs gibiydiler.

Tabii Fıstık ile Limon küsmemişlerdi, çünkü onları hep elimle besliyordum, onlar da obur oldukları için hemen geldiler. Bir tek Menekşe ile Bıdık biraz küsmüş gibilerdi ama onlarla da aynı gün barıştık 😅 Yani sizi unutmazlar, gelince biraz küsebilirler ama hemen barışırsınız.

Kuş sayısına ve süresine bağlı bir şey bence çok uzun süre kuşlardan ayrı kalmak iyi değil bir de ben tek kuş bakımını normal bulmuyorum, sadece bir zaman dişi kuşumla tek kalmıştım ve bu beni korkutmuştu daha sonra hemen bir kuş daha aldım, her zaman çift kuş bakmışımdır, çünkü çift olduğu zaman bizlerden birazcık daha kopuk oluyorlar daha neşeli olurlar ve bu da böyle durumlarda işe yarıyor.

Geri