Mucize kuşum hasta

Mine girginer

iyikus.com Üyesi
Merhaba, ileri derecede tüy hastası kuşum 3 yaşını geçti
İlk aldığımda solunum sorunu vardı. Bin tane fln ilaçtan sonra iyileşti. Fakat bu kış yine başladı
1 Ay önce tylonet kullandım 10 gün ama fayda etmedi
Dün veteriner Enrocure verdi.
Solunum problemine kullanılır mı?
Ama öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Zeyno nun hastalığı klasik solunum hastalığı değil. Gayet hareketli neşeli, çok yiyor , burun akıntısı vs. yok... Sadece nefes alırken tık tık sesi arttı. Fiyk fiyk sesi çoğaldı.
Akciğer ve bronşlarla ilgili farklı bir hastalık olabilir mi bu? Bir tıkanıklık bir yetersizlik fln gibi... Özellikle tüy hastalığı ile birlikte seyreden .

Merhaba, ileri derecede tüy hastası kuşum 3 yaşını geçti
İlk aldığımda solunum sorunu vardı. Bin tane fln ilaçtan sonra iyileşti. Fakat bu kış yine başladı
1 Ay önce tylonet kullandım 10 gün ama fayda etmedi
Dün veteriner Enrocure verdi.
Solunum problemine kullanılır mı?
Ama öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Zeyno nun hastalığı klasik solunum hastalığı değil. Gayet hareketli neşeli, çok yiyor , burun akıntısı vs. yok... Sadece nefes alırken tık tık sesi arttı. Fiyk fiyk sesi çoğaldı.
Akciğer ve bronşlarla ilgili farklı bir hastalık olabilir mi bu? Bir tıkanıklık bir yetersizlik fln gibi... Özellikle tüy hastalığı ile birlikte seyreden .

ilacın üstünde enrocure %10 mu yaziyor?

baytril yerine bunu kullanabilirsiniz aynı etken maddelidir

kullanacak olursaniz dozunu yazarız
Çok pardon ben yanlış anladım. Tylonet %30 luk. Enrocure %10.
Bugün tansiyonum yükseldi, oldukça kötüydüm, odaklanamıyorum, bu yüzden yanlış oldu.
Zaten bu gün baytril alacaktım ama çıkamadım.
Sabah alıcam ve başlayacağım

Bugün enrecure 10 un 6. günü.
Malesef iyileşme yok. Üstelik geceleri daha kötüleşiyor. Fiyk fiyk ötürü bütün evde duyuluyor. Çok üzülüyorum.
Ne yapabilirim. Astım sanırım. Doğal ilaçlar var mı, yada bronşlar ve astım için bir ilaç

enrocure 3-4 gün icinde hiç fayda sağlamiyorsa işe yaramiyordur maalesef. 2 antibiyotik kullanildığı için bakteriyel enfeksiyon ihtimalini eleyebilirsiniz

geriye enfeksiyon ihtimali olarak sırayla mantar ve protozoa kalır

mantar için triflucan , protozoa icin flagyl şurup kullanılır

Geri