Muhabbet Kuşları Yumurtadan Kaç Günde Çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akifcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akifcik

Veteran
İlk yumurtanın bugün 19. günü normalde 19-21 gün arasında çıkıyorlarmış sanırım. Ne gibi durumlarda bu süre uzuyor? Yavrunun yumurtanın içinde ölmesinden korkuyorum:confused:

Son düzenleme:
normal şartlarda 18. günü kesin çıkması lazım. 19 gün nadir aksar dedim ama nereyi anlayamadın :D

Oyla 0
Bunlar neee:love::love: İnşallah ben de kendi evimde, kendi yuvalığımda aynı fotoğrafı canlı canlı görebilirim:giggle: Maşallah aşırı tatlılar bakışlara gel:D:love:
Evet benim için de çok heyecanlı bir süreçti 5 te 5 yaptılar.:) Anne de baba da ilk kuluçkaları olmalarına rağmen çok başarılırlardı.Umarım sende aynı hissi yaşarsın.:giggle: Eveet çok tatlı bakıyorlar..:love:

Şu köşedeki hafif sarı renkli olan çok yaramaz bir şey oldu öyle böyle değil.:D

Oyla 0
normal şartlarda 18. günü kesin çıkması lazım. 19 gün nadir aksar dedim ama nereyi anlayamadın :D
Aksatmak diyince ben de ebeveynler sıkıldı da yumurtaya yatmayı aksattilar anlamında anlamıştım :D Dediğim gibi yarın daha sağlıklı olması adına kendi başıma değil de yumurtaların fotoğraflarını size atacağım umarım güzel çekebilirim:D

Oyla 0
Az önce baktım da sadece damarlar gözüküyor, herhangi bir siyahlık göremedim (siyahlık varsa da göremedim bilmiyorum) Zaten ortam aydınlık olduğu için, içi zar zor görünüyor fenerle bile. Sanırım işi akışına bırakacağım çıkan çıkacak:confused: Ders olsun bana da birdahaki sefere numaralandırma yapacağım.. Örnek olsun diye sadece birinin fotoğrafını çektim, zaten dişi kuş acele ediyor yuvaya girmek için.Screenshot_2021-03-02-13-30-07-748_com.google.android.apps.photos.jpgBelki son kez oda karanlık olunca bakar ve sizinle paylaşırım.

Oyla 0
Kuşların bulunduğu oda mutfağa en uzak yer. Ayrıca ısıtının önünde perde ve koltuk var, yani tek yapabileceğim şey mutfakta su kaynatıp kuşların odasına koymam. Ancak nem ölçer de olmadığı için bunu ne kadar yapmam gerektiğini maalesef ki bilemiyorum akışına bırakacağım o hâlde.

Oyla 0
Az önce baktım da sadece damarlar gözüküyor, herhangi bir siyahlık göremedim (siyahlık varsa da göremedim bilmiyorum) Zaten ortam aydınlık olduğu için, içi zar zor görünüyor fenerle bile. Sanırım işi akışına bırakacağım çıkan çıkacak:confused: Ders olsun bana da birdahaki sefere numaralandırma yapacağım.. Örnek olsun diye sadece birinin fotoğrafını çektim, zaten dişi kuş acele ediyor yuvaya girmek için.Ekli dosyayı görüntüle 13721Belki son kez oda karanlık olunca bakar ve sizinle paylaşırım.
Bu son yumurtalardanmı ?ilk yumurtladıgı değil .İNŞALLAH hepsi sağlıklı olur

Oyla 0
Bu son yumurtalardanmı ?ilk yumurtladıgı değil .İNŞALLAH hepsi sağlıklı olur
İnan bilmiyorum ilk mi, son mu :confused: Ama ilk yumurta olacağını sanmıyorum 3-4 sanırım öyle gözüküyor içi. Umarım sorunsuz bie şekilde çıkar ve büyürler. Elle besleme aparatından, mamasına kadar hepsini aldım sırf bebeklerim olacak diye, Nasip bakalım:)

Oyla 0
İnan bilmiyorum ilk mi, son mu :confused: Ama ilk yumurta olacağını sanmıyorum 3-4 sanırım öyle gözüküyor içi. Umarım sorunsuz bie şekilde çıkar ve büyürler. Elle besleme aparatından, mamasına kadar hepsini aldım sırf bebeklerim olacak diye, Nasip bakalım:)
Hayırlısı olsun .Çokta kafana takma her şey olacağına varır

Oyla 0
Yedek folluğun hazır olsun. Tüm yavrular çıkınca değişim yap. Çıkan bebeğin yanında ki rengi koyu yumurtayı kontrol et, günü gelmiş yumurta olabilir, ışık yanıltmıyorsa...

Oyla 0
Bulunduğum ilçede sadece folluk satan Petshop maalesef ki yok. Diğer çiftimin yuvalığındaki folluğu kullanabilir miyim:unsure:

Oyla 0
Geri