Evet benim için de çok heyecanlı bir süreçti 5 te 5 yaptılar. Anne de baba da ilk kuluçkaları olmalarına rağmen çok başarılırlardı.Umarım sende aynı hissi yaşarsın. Eveet çok tatlı bakıyorlar..Bunlar neee İnşallah ben de kendi evimde, kendi yuvalığımda aynı fotoğrafı canlı canlı görebilirim Maşallah aşırı tatlılar bakışlara gel
Evet ya o benim favorim oldu gözleri kırmızı olsa cremio olacakmış değil miŞu köşedeki hafif sarı renkli olan çok yaramaz bir şey oldu öyle böyle değil.
Aksatmak diyince ben de ebeveynler sıkıldı da yumurtaya yatmayı aksattilar anlamında anlamıştım Dediğim gibi yarın daha sağlıklı olması adına kendi başıma değil de yumurtaların fotoğraflarını size atacağım umarım güzel çekebilirimnormal şartlarda 18. günü kesin çıkması lazım. 19 gün nadir aksar dedim ama nereyi anlayamadın
Hehhe nasıl da bildimAçık sarı kırmızı göz olsaydı, Akifin dediği gibi creamino olurdu Maşallah, çok tatlılar
İlk iki olduğunu kesinleştirdiğiniz yumurtalara damlatın. Kesin değilse de akışına bırakın. Odanın ısıtıya yakın bir köşesine ıslak havlu bırakabilirsin. Nem düşükse yükseltir bir miktarTüm yumurtalara bir damla ılık su damlatabilir miyim?
Bu son yumurtalardanmı ?ilk yumurtladıgı değil .İNŞALLAH hepsi sağlıklı olurAz önce baktım da sadece damarlar gözüküyor, herhangi bir siyahlık göremedim (siyahlık varsa da göremedim bilmiyorum) Zaten ortam aydınlık olduğu için, içi zar zor görünüyor fenerle bile. Sanırım işi akışına bırakacağım çıkan çıkacak Ders olsun bana da birdahaki sefere numaralandırma yapacağım.. Örnek olsun diye sadece birinin fotoğrafını çektim, zaten dişi kuş acele ediyor yuvaya girmek için.Ekli dosyayı görüntüle 13721Belki son kez oda karanlık olunca bakar ve sizinle paylaşırım.
İnan bilmiyorum ilk mi, son mu Ama ilk yumurta olacağını sanmıyorum 3-4 sanırım öyle gözüküyor içi. Umarım sorunsuz bie şekilde çıkar ve büyürler. Elle besleme aparatından, mamasına kadar hepsini aldım sırf bebeklerim olacak diye, Nasip bakalımBu son yumurtalardanmı ?ilk yumurtladıgı değil .İNŞALLAH hepsi sağlıklı olur
Hayırlısı olsun .Çokta kafana takma her şey olacağına varırİnan bilmiyorum ilk mi, son mu Ama ilk yumurta olacağını sanmıyorum 3-4 sanırım öyle gözüküyor içi. Umarım sorunsuz bie şekilde çıkar ve büyürler. Elle besleme aparatından, mamasına kadar hepsini aldım sırf bebeklerim olacak diye, Nasip bakalım
Not: Kuşlar (yumurtasız) şuan ayırmada, yuvalık erkeğin bulunduğu kafeste.Bulunduğum ilçede sadece folluk satan Petshop maalesef ki yok. Diğer çiftimin yuvalığındaki folluğu kullanabilir miyim