Muhabbet kuşlarımın cinsiyetleri nedir yardımcı olur musunuz?

hüseyin v.

Yeni Üye
1.jpeg

Ekli dosyalar

• 2.jpeg
    2.jpeg
    412.1 KB · Görüntüleme: 5
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    365.2 KB · Görüntüleme: 6
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    243.5 KB · Görüntüleme: 6
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    247.1 KB · Görüntüleme: 6
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    285.8 KB · Görüntüleme: 6
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    297 KB · Görüntüleme: 6
  • 8.jpeg
    8.jpeg
    324.8 KB · Görüntüleme: 7
  • 9.jpeg
    9.jpeg
    263.3 KB · Görüntüleme: 7
  • 10.jpeg
    10.jpeg
    270.3 KB · Görüntüleme: 6
  • 11.jpeg
    11.jpeg
    204.9 KB · Görüntüleme: 5
Kızışmışlar, kavga ediyorlar mı? Daha önce kızışan iki dişiyi aynı kafeste tutmak gibi bir hata yapmıştım da, tövbe ettim ?
Hem de nasıl. Bize verirken sarı erkek dediler ben de çiftleşecekler diye bekliyorum. Kur yapıyorlar sanıyoduk. Çiftleştirmezsek sorun olur mu? 2 kuş daha kaldıramayız

Oyla 0
Hem de nasıl. Bize verirken sarı erkek dediler ben de çiftleşecekler diye bekliyorum. Kur yapıyorlar sanıyoduk. Çiftleştirmezsek sorun olur mu? 2 kuş daha kaldıramayız
Çiftleştirmemek değil ama eğer kavga ediyorlarsa zamanla birbirlerine zarar verirler. Muhabbet kuşları sandığınız kadar masum değiller ? Eğer güvendiğiniz birisi varsa kuşunuzun birini sahiplendirip, yanına erkek alabilirsiniz sizde kalanın. Ya da yanlarına birer erkek alın, çok zorlamaz sizi ☺️ Ama dişi kuşlar yalnızlığı pek sevmiyor. Kızgınlık yumurtası vs durumlar oluyor.

Oyla 0
Çiftleştirmemek değil ama eğer kavga ediyorlarsa zamanla birbirlerine zarar verirler. Muhabbet kuşları sandığınız kadar masum değiller ? Eğer güvendiğiniz birisi varsa kuşunuzun birini sahiplendirip, yanına erkek alabilirsiniz sizde kalanın. Ya da yanlarına birer erkek alın, çok zorlamaz sizi ☺️ Ama dişi kuşlar yalnızlığı pek sevmiyor. Kızgınlık yumurtası vs durumlar oluyor.
Görünen o ki 2 erkek birer de yavru alsak derken 1 kafes daha ekliycez eve. Çözüm önerileri topluyorum her yerden. İkisini de vermek istemiyorum.

Oyla 0
Görünen o ki 2 erkek birer de yavru alsak derken 1 kafes daha ekliycez eve. Çözüm önerileri topluyorum her yerden. İkisini de vermek istemiyorum.
Tahmin edebiliyorum ikisine de alıştıysanız vermek çok zor. Dediğim gibi yanlarına eş almanız en iyisi. Ama eşlerini kendilerine seçtirin alırsanız

Oyla 0
Nasıl kendilerine seçtireceğim? Muhabbet kuşları eş ayırıyo mu?
alacağınız yere götürebilirsiniz. Orada ayrı bir kafese koyup içlerine beğendiğiniz dişileri atabilirsiniz. Bu sayı 4-5'i geçmemesini öneririm. Bir kaç saat gözlem ardından anlaştığı dişi alınabilir.

Oyla 0
Geri