Merhaba, 1 yasinda erkek muhabbet kusum var. Dun aksama kadar gayet keyifli enerjikti, konusuyordu. Aksama dogru kafesinde birden kusmaya basladi. Bu kur yapma kusmasi degildi, kustukca yoruldugu ve halsizlestigi bir kusma. 2 saat kadar araliklarla kustu ve o sirada ayaklari cok soguktu (evde klima acik ama siddetli calismiyor evin ici 25 derece sabit) Kustugu icin oldugunu tahmin ediyorum, diskisi sadece beyaz ve sulu oldu ve bu da birkac saat surdu. Sonrasinda tekrar mamasini (akdari-aspur-yulaf) yedi ve diskisi da normale dondu. Etrafini boyayan renkli bir diski yok, yine de en net halini cekip atacagim bugun. Tekrar konusmaya otmeye basladi. Bu surecte kusu aldigim uretim yapan kisiyi aradim, kursak mantari olabilecegini soyledi. Aksamdan bir sarimsagi 4e bolup suda bekletmemi, sabah da bu suyu kusa vermemi soyledi. Birkac gun sonra da suyuna birkac damla elma sirkesi koy dedi. Kursak mantari boyle aniden gelir mi? Birkac saat kustu, halsiz oldu ve gecti. Bugun tekrarlar mi bilmiyorum. Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.