Muhabbet Kuşu Ayağı Felç Mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaan Y

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar geçen hafta muhabbet kuşu ayağının üzerine basamıyor diye konu açmıştım o konudan sonra ayağı düzelmişti bu hafta içi yine kötü oldu şimdi daha kötü oldu sanki parmak uçlarını değişik tutuyor oynatamıyor ancak ayağının üzerine basabiliyor felç durumu mu oluyor bu video olarak linkini aşağıya bırakıyorum izleyip değerlendirme yapar mısınız

Son düzenleme:
d vitamini sınırlı verilebiliyor ve tek başına yeterli gelmez. Kalsiyum da sağlanmalı, gün ışığı da görmeli üşütmeyeceği şekilde veya uygun uv lambalar alınmalı.

d vitamini sınırlı verilebiliyor ve tek başına yeterli gelmez. Kalsiyum da sağlanmalı, gün ışığı da görmeli üşütmeyeceği şekilde veya uygun uv lambalar alınmalı.
Yarım suluğa calsium plus 3-4 damla + B vitamini takviyeyi için aminosol 5 damla koyuyorum bide bu sabah ağzına 1 damla devit 3 verdim sabah akşam şeklinde 1 damla vermeyi düşünüyorum sizce bu tedaviyle düzelir mi keyfi yerinde sürekli çıkmak için bağırıyor niye böyle birden bire oldu anlayamadım gerwit w probiyotik hepsini kullanıyorduk oysaki

d vitamini bu kadar sık kullanılmamalı. 1000 IU altı olmalı kullanılacak ürün de. Haftada 2 kez yeterli gelecektir.

buna ancak kanatlıdan anlayan bir veteriner bakabilir, rontgen çeker gerekirse dışkıya mikroskopla bakar vs

bunun dışında internetten alacağınız tavsiyeler işinize yaramaz. düzelip düzelemeyeceğini bu şekilde kimse bilemez

daha once açtığıniz başliklardaki kanadı tutulan , dışkısi bozulan vs kuş bu mu?

Yarım suluğa calsium plus 3-4 damla + B vitamini takviyeyi için aminosol 5 damla koyuyorum bide bu sabah ağzına 1 damla devit 3 verdim sabah akşam şeklinde 1 damla vermeyi düşünüyorum sizce bu tedaviyle düzelir mi keyfi yerinde sürekli çıkmak için bağırıyor niye böyle birden bire oldu anlayamadım gerwit w probiyotik hepsini kullanıyorduk oysaki
bildiğim kadarıyla bazı parazitler sinir sistemini etkileyip felç/tutulma benzeri etkiler gösterebiliyor. bir veterinere danışarak iç parazit ilacı alın. bağışıklığı da baskılamazlar.

buna ancak kanatlıdan anlayan bir veteriner bakabilir, rontgen çeker gerekirse dışkıya mikroskopla bakar vs

bunun dışında internetten alacağınız tavsiyeler işinize yaramaz. düzelip düzelemeyeceğini bu şekilde kimse bilemez

daha once açtığıniz başliklardaki kanadı tutulan , dışkısi bozulan vs kuş bu mu?
Veterinere 2 kere götürdüm röntgende çekildi ilk götürdüğüm zaman kemikte doku zedelenmesi var dedi kafesten çıkarmayın diyip aminosol ve ağrı kesici verdi 3-4 gün kullandık toparladı çift ayak üzerine bastı sonra saldık dışarı bu hafta içi birden bire ayağını kullanamamaya başladı sonra tekrar veterinere gittik ancak veteriner işi ticarete döktü ayağıyla alakasız Farklı alanlara yöneldi 2 tane ilaca 1250 ₺ para istedi öyle olunca kendim forumlardan arayışa girdim kanatlarında vs çok şükür sıkıntı yok keyfi yerinde o dediğimiz konuyu açan ben değilim

Geri