Muhabbet kuşu bacak morarması

Aslıkeskin

Yeni Üye
Dişi 1.5 yaşında ayakları bacaklarına kadar morardı ve sürekli uyku halinde yemesinde içmesinde bir problem yok dışarı çıkınca uçuyoda nesi olabilir lütfen yardımcı olun

video ve fotoğraf çekip yollayabilir misiniz?
streamable.com a videoyu yükleyin linkini atın.

Oyla 0
tünekte duramama gibi veyahut başka durumlar varsa bilgililer cevaplayacaktır

Oyla 0
Daha önce yoktu normal bir renkteydi tünelleri değiştirirse geçermi peki büyük bir sağlık problemi yok yani

Oyla 0
poposunu kontrol eder misiniz?Sertlik şişlik vb var mı acaba?yoksa bir yere takıldı mı? Ya da acıtacağı bir olay yaşadı mı

Oyla 0
Hayır hiç bir yere çarpmadı sertlik falanda yok keyfide yerinde dademin çıkardım güzelce oynuyo uçuyo eğleniyo sadece ayakları ve ceresi mor başka bir sorun yok şuan

Oyla 0
Hayır hiç bir yere çarpmadı sertlik falanda yok keyfide yerinde dademin çıkardım güzelce oynuyo uçuyo eğleniyo sadece ayakları ve ceresi mor başka bir sorun yok şuan
Anladım şayet önceden böyle değildir diyorsanız terramycn krem ve bebe aspirini alın.Terramyn krem içine bebe aspirini ezip bacaklara masaj yaparak sabah akiam sürün.Bebe aspirinin çeyreğini de tam dolu suluğa karıştırıp içme suyunoşarak verin

Oyla 0
Şimdi resimlere baktımda gut yok sanırım. Doğanayda gelince bakar..

Birde kafese beyaz peçete serin 2-3 dışkı yapınca yakından ve net resimlerini ekleyin. Dışkılarınada bakalım....

Oyla 0
Kuş gut değil ancak mutasyonuna göre biraz kararma var ancak sorun ayakta değil gibi. Kuşun genel duruşu, kabarması hasta kuşlara benziyor. Bu nedenle birbiriyle bağlantılı sorunlar belli ki. İlk fırsatta veterinere götürünüz ve beyaz ekmek vermeyiniz.

Oyla 0
Geri