Muhabbet kuşu burun tıkanıklığı ve solunum problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hediye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hediye

iyikus.com Üyesi
Kuşumun solunum problemi zaten vardı özellikle geceleri ses çıkarıyordu ancak buara daha çok zorlanır oldu gündüz de kuyruğu sallanıyor. Ayağıyla kafasını kaşıyıp tüneğine sürtüyor ve hapşırır gibi sesler çıkarıyor sanki boğazında bir şey kalmış da rahatsız ediyormuş gibi hareketleri var. Burnunda da tıkanıklık farkettim. Ne yapmalıyımScreenshot_2021-04-23-07-58-19-1.png

Kuşumun solunum problemi zaten vardı özellikle geceleri ses çıkarıyordu ancak buara daha çok zorlanır oldu gündüz de kuyruğu sallanıyor. Ayağıyla kafasını kaşıyıp tüneğine sürtüyor ve hapşırır gibi sesler çıkarıyor sanki boğazında bir şey kalmış da rahatsız ediyormuş gibi hareketleri var. Burnunda da tıkanıklık farkettim. Ne yapmalıyımEkli dosyayı görüntüle 16043
Kuşunuzda sanırim solunum problemi var ama herzaman ses çıkarmıyorsa çok ciddi değildir ama sesi sik sık çıkarıyorsa ciddidir .Size bir ilaç önermek isterim ama yanlış bir şey olur diye önermiyorum çünkü her kus farklı veterinere gidin hastalık ciddi olmadan ilaç alın .Kendi kusumda öyle çünkü .Ve soğuk bir yerde bırakmayın üstünü gerekiyorsa örtün.Geçmiş olsun

Oyla 0
Kuşunuzda sanırim solunum problemi var ama herzaman ses çıkarmıyorsa çok ciddi değildir ama sesi sik sık çıkarıyorsa ciddidir .Size bir ilaç önermek isterim ama yanlış bir şey olur diye önermiyorum çünkü her kus farklı veterinere gidin hastalık ciddi olmadan ilaç alın .Kendi kusumda öyle çünkü .Ve soğuk bir yerde bırakmayın üstünü gerekiyorsa örtün.Geçmiş olsun
Videoyu şimdi izledim burnu çok tıkanık üşütmuş olabilir bundan dolayı burnu akmış buda onun nefes almasını engelliyor . Bence en iyisi veterinere gidin gidemiyorsaniz vitamin koyabilirsiniz

Oyla 0
Üşütmüşe benziyor.Suyuna vitamin damlatın.kafeste tüy varsa 1 tane alın tüyün sivri kısmını tuzlu suya sokun,sonra Kuşun burnuna hafif değdirin.Ama çok dikkatli olun.

Oyla 0
Yoğun tüyde kuşunuz. Öncelikle onun geçmesini beklemek gerekiyor. Bunun için B vit ve aminoasit katkılarını eksik etmeyiniz.
Burun tıkanıklığı için bu konuyu inceleyiniz
Tüyden kaynaklı kuyruk atması olası bir durum. Aynı şekilde solunum problemi varsa tüy ile birlikte belirtilerini arttırmış olabilir. Solunum sorunu için doksisiklin etken maddeli ürünler kullanılır.

Oyla 0
Geceleri çıkarıyordu gündüz sadece korktuğu zamanlarda oluyordu şuan biraz daha fazla. 1 ay önce hastalanmıştı ondan sonra arttı o zaman götürmüştüm antibiyotik vermişlerdi solunumu da zorlu demişlerdi ancak onun için bir şey önermediler

Oyla 0
Yoğun tüyde kuşunuz. Öncelikle onun geçmesini beklemek gerekiyor. Bunun için B vit ve aminoasit katkılarını eksik etmeyiniz.
Burun tıkanıklığı için bu konuyu inceleyiniz
Tüyden kaynaklı kuyruk atması olası bir durum. Aynı şekilde solunum problemi varsa tüy ile birlikte belirtilerini arttırmış olabilir. Solunum sorunu için doksisiklin etken maddeli ürünler kullanılır.
Burnu bugün açıldı ama şuan halsiz uyuyor. Evet tüy döküyor ve kaşınıyor da. Kısa süre önce antibiyotik kullanmıştık başka bir hastalık için peş peşe de antibiyotik kullanmak istemiyorum. Önerebileceğiniz vitaminler var mı bazılarına iyi değil diyolar

Oyla 0
Vitamin olarak tüyde olduğu için B yoğunluklu bu ürünler Tolyamin forte, röhnfriet bt, quiko bio (suda zor çözünüyor bu nedenle mama tüketiyorsa daha uygun olur) alınabilir. Genel bir vitamin aranıyorsa da Gervit-w öneririm.

Oyla 1
Tüy temizleme sonrası gelebilecek bir hapşırma olmuş bu. Her kuş için olabilecek bir durum.

Oyla 0
Geri