Muhabbet kuşu çiftleşme

Muhammeddmr

Yeni Üye
Arkadaşlar benim muhabbet kuşlarım 4 adet yumurtladı ve 2 tanesi çıktı ve şu anda yavrular daha yeme düşmeden çiftleşmeye çalışıyorlar ve ben çiftleşmelerini istemiyorum ne yapa bilirim

Yavrular kaç günlük, 3. haftalarında ise süreç normal. Yumurta dizimi tamamlanınca altından alınabilir veya yumurtlar yumurtlamaz çekilebilir.

Erkeği ayırsanız da dişi yumurtlayacaktır. Doğanay hocamın dediği taktiği uygulayın. Sahte yumurta edinin petshoptan yumurtladıkça gerçek yumurtayı alıp sahte yumurtayı koyun folluğa.tek yumurta bile yeter. Belki bir süre oyalar dişiyi. Yavrular yeme düşünce de yuvalığı çıkarıp dişiyi başka odaya alın.

Özür dilerim çok fazla soru sordum ama bu hobide yeniyim öğrenmeye çalışıyorum erkek ile daha çiftleşmediler nasıl yumurtlayabilir ve benim korkum eğer erkeği alırsam dişi yavruları beslemeye devam edermi yada yavrulara zarar verir mi
Erkeği ayırsanız da dişi yumurtlayacaktır. Doğanay hocamın dediği taktiği uygulayın. Sahte yumurta edinin petshoptan yumurtladıkça gerçek yumurtayı alıp sahte yumurtayı koyun folluğa.tek yumurta bile yeter. Belki bir süre oyalar dişiyi. Yavrular yeme düşünce de yuvalığı çıkarıp dişiyi başka odaya alın.

Çiftleşmeye çalışmaları başka, o eylemi gerçekleştirmeleri çok başka bir durum. Yani eşleşme gerçekleşse bile dediğim aralıkta yumurtlayacaktır.

Geri