Ya ben ekliyorum da fotoğraf büyük diyor kabul etmiyor başka yükledim gene aynıMerhabalar kuşun cinsiyeti için cerenin yani burnunun üstünün net bir fotoğrafını eklemeniz lazım. Yaşı içinde kuşun yandan, göz irislerinin ve kafa tüylerinin net çıktığı bir fotoğraf eklerseniz yardımcı olabiliriz.
Eklemek istediğiniz fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp birde onu atmayı deneyin isterseniz. Genelde ekran görüntüsü alındığında büyüklüğü düşüyor. Eğer hala büyük derse atmak istediğiniz fotoğrafı hizliresim.com diye bir site var oraya da yükleyip, linkini atabilirsinizYa ben ekliyorum da fotoğraf büyük diyor kabul etmiyor başka yükledim gene aynı
Merhabalar kuşun cinsiyeti için cerenin yani burnunun üstünün net bir fotoğrafını eklemeniz lazım. Yaşı içinde kuşun yandan, göz irislerinin ve kafa tüylerinin net çıktığı bir fotoğraf eklerseniz yardımcı olabiliriz.
Eklemek istediğiniz fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp birde onu atmayı deneyin isterseniz. Genelde ekran görüntüsü alındığında büyüklüğü düşüyor. Eğer hala büyük derse atmak istediğiniz fotoğrafı hizliresim.com diye bir site var oraya da yükleyip, linkini atabilirsiniz
Çok teşekkür ederim)Maşallah çok tatlı bir prensesYaş konusunda çok iyi değilim ama göz irisleri daha belirginleşmemiş sanırım. Yani fotoğrafta öyle gözüküyor. Yaklaşık olarak 2-3 aylık olmalı. Ama yinede @Doğanay Y. hocamda baksın, yanlış bilgi vermeyim
Teşekkürler cevabınız için.Kuşunuz dişi ama yaşı hakkında yorum yapamayacagım![]()
çok güzel dişi hem de maşallah. Dediğiniz gibi olabilir elbetteBu bıcırık dişi değil mi? 35 günlük cinsiyetinden tam emin olamadım. Yeni konu açmayayım burdan sorayım dedim. Böyle bir konu başlığı açsak aslında yeniden yeniden sormak yerine herkes o başlığa sorsa yaş cinsiyet sorusunu daha iyi olur sanki![]()
Kuşumun cinsiyeti hakkında yardımcı olurmusunuzMerhabalar kuşun cinsiyeti için cerenin yani burnunun üstünün net bir fotoğrafını eklemeniz lazım. Yaşı içinde kuşun yandan, göz irislerinin ve kafa tüylerinin net çıktığı bir fotoğraf eklerseniz yardımcı olabiliriz.
Kuşumun cinsiyeti hakkında yardımcı olurmusunuz
Kuşumun cinsiyeti hakkında yardımcı olurmusunuz
maşallah çok güzel dişiElimde sadece bu fotoğraf var. Bu minnoş dişi mi![]()