Bugün akşama kadar çok fazla idrar yaptı .son 1-2 saatte diğer diskilar.suluğa gidiyor içerken gördüm bir kac kez.Tm.Güzel.
Bugün akşama kadar çok fazla idrar yaptı .son 1-2 saatte diğer diskilar.suluğa gidiyor içerken gördüm bir kac kez.Tm.Güzel.
Asiri idrar o zemindeki sıvı .sürekli damladi iki saat önceye kadar.bu neyin gostergesi böbreklerle mi ilgiliİçiyordur mutlaka.
Böbrekler fazla çalışıyor veya geçici olarak fazla çalışıyor olabilir.Asiri idrar o zemindeki sıvı .sürekli damladi iki saat önceye kadar.bu neyin gostergesi böbreklerle mi ilgili
Hayırlı Sabahlar.Bugun daha canlı bu küçük adam. Diğer kuşlara cevap veriyor.Kuyruk hafif daha dik.Dun Georal 1.gun idi.Bugun de Georal mi vereyim yoksa koksidiyoza başlayayım miBöbrekler fazla çalışıyor veya geçici olarak fazla çalışıyor olabilir.
Hem mama sulu hem su içiyor, ondan olabilir.
Buna karşılık yem az yemiş olabilir.
Tamamdir kenevir ve aspur da ekleyeceğim beslenme tablosuna.cay kaşığının 1/3 ü koyuyorum Ge-oral.Bugun de sabah1.5- 2 CC kadar şırınga ile besledim.Merhaba.
Bu gün de ge-oral verin.
Dışkıların ve kuşun genel durumuna göre hareket edeceğiz.
Ne kadar koyuyorsunuz georalı?
Koyduğunuz miktarın çay kaşığındaki görüntüsünü çekip koyar mısınız buraya?
Bir de kenevir ve aspur alma imkanınız olursa bu toparlanma sürecinde kuşlarınıza çok faydalı olur.
1.5 CC beslendi yine.zeminde hiç ıslaklık yok.Tm.Aon dışkısını ekleyin akşam.Duruma göre değerlendirelim
Gozlemlerime göre kuş bireysel olarak kendini doyuramiyor.kursagi boş,dışkısı da buna paralel olarak çok çok az.ben besledikten sonra yaptıkları muhtemelen bunlar.Hocam kabuksuz yem mi kullansam bu vatandaşa bilemedim fikriniz ne olur1.5 CC beslendi yine.zeminde hiç ıslaklık yok.
Hocam kuşun hareketliligi bugün daha iyi idi bence .Beslemek için almaya çalışırken kıvrıla kıvrıla sagola konup konup durdu kafeste.Keyifli idi. Normal ötme sesi çıkardi bugün hep.Dun başlamıştı bu ötmeleri.Yem olarak aspur ve daldarı kullanabilirsiniz.
Yarın da bu kullandığınız elektrolit miktarının yarısı kadar kullanarak mama ile verebilirmisiniz direk gagasına?
Kuşun hareketliliği nasıl?
Bir de A 21 mama varmı elinizde?
Tamamdır.bu durumda koksidiyoz yarında yokİsterseniz sistemi değiştirmeyin suluktan elektrolit vermeye ve mamayı da ayrıca vermeye devam edin.
Tamamdır ?Bu arada hakkınızı helal edin çok emeğiniz, zaman ayırmanız var. Allah razı olsun .?Çok teşekkür ediyorum ?Evet.1-2 gün daha toparlayalım sonrasında başlarız.
Yarin A21 mamaya da bakayım.kenevir demiştiniz keten tohumu da olurmu evde var şuan .bir iki yerde verilir diye yazmışlardı ama sormadan vermek istemedim.Tamamdır ?Bu arada hakkınızı helal edin çok emeğiniz, zaman ayırmanız var. Allah razı olsun .?Çok teşekkür ediyorum ?
Rica ederim.Cümlemizden.Tamamdır ?Bu arada hakkınızı helal edin çok emeğiniz, zaman ayırmanız var. Allah razı olsun .?Çok teşekkür ediyorum ?
Keten tohumundan ziyade kenevir tohumu çok daha besleyici.Yarin A21 mamaya da bakayım.kenevir demiştiniz keten tohumu da olurmu evde var şuan .bir iki yerde verilir diye yazmışlardı ama sormadan vermek istemedim.
Tamamdır.bu arada diğer kafeslere de Georalli su bıraktım dün bugün.Oradan gelen tüm kuşlara.Bu küçük adamın eşi olduğu soylenen hanımefendinin de dışkısı bayağa yayılmış halde beyaz gözüküyor yarın resim paylaşacağımKeten tohumundan ziyade kenevir tohumu çok daha besleyici.