Ayrıca gaga normal değil. Sürekli uzamaya devam edecek gibi. Neem yağı alın sabah akşam düzelene kadar tüm gagaya sürün. Ayaklatına da sürün ayak derisini de besler. Ara ara sürebilirsiniz tedavi sonrasındaki süreçte. Ayakları da kötü görünüyor. Ayrıca evde multi vitamin yoksa kanatlıoil vitabol alın. Varsa depovit aminovit alın. İlk hafta hergün ikinci hafta 2 günde bir sonra sürekli haftada 2 kez verin. Probiyotik yoksa evde mutlaka edinin genel olarak sağlığını destekler. Kanatlıoil prozim olabilir smart marka prolive olabilir. Probiyotiği de ilk hafta hergün sonrasında 2-3 günde bir sürekli verin.Kuşumun gagası bu şekilde bana biraz uzun geldi daha önce bebek tırnak makası ile ucundan biraz kesmiştim tekrar kesmeli miyim yoksa bir veterinerden destek almalı mıyım
Hocam elimde röhnfried probiyotikle röhnfried multivitamin var ikisinide haftada 1 kez veriyorum ayakları ve gagaları için tatlı badem yağı temin etmiştim onu sürüyordum fakat bir süredir kullanmıyorumAyrıca gaga normal değil. Sürekli uzamaya devam edecek gibi. Neem yağı alın sabah akşam düzelene kadar tüm gagaya sürün. Ayaklatına da sürün ayak derisini de besler. Ara ara sürebilirsiniz tedavi sonrasındaki süreçte. Ayakları da kötü görünüyor. Ayrıca evde multi vitamin yoksa kanatlıoil vitabol alın. Varsa depovit aminovit alın. İlk hafta hergün ikinci hafta 2 günde bir sonra sürekli haftada 2 kez verin. Probiyotik yoksa evde mutlaka edinin genel olarak sağlığını destekler. Kanatlıoil prozim olabilir smart marka prolive olabilir. Probiyotiği de ilk hafta hergün sonrasında 2-3 günde bir sürekli verin.
Badem yağı varsa ondan sürün o zaman özellikle gagaya bolca sürün. Ayaklarına da sürün. Günde 2 kez sürün. Düzelene kadar. Sonra haftada 1 falan sürün besler zararı olmaz.Hocam elimde röhnfried probiyotikle röhnfried multivitamin var ikisinide haftada 1 kez veriyorum ayakları ve gagaları için tatlı badem yağı temin etmiştim onu sürüyordum fakat bir süredir kullanmıyorum
Onu da mı röhnfried alayım hocam ne önerirsiniz marka olarakBadem yağı varsa ondan sürün o zaman özellikle gagaya bolca sürün. Ayaklarına da sürün. Günde 2 kez sürün. Düzelene kadar. Sonra haftada 1 falan sürün besler zararı olmaz.
Amino asit desteği de öneririm. Bir daha tekrarlama ihtimalini azaltmak için