Muhabbet kuşu gaga kesimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BayDonut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayDonut

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşunun gagası çok uzadı yem kıramıyor evde mi keselim yoksa veterinere mi götürelim ?? gaga taşı olmuyor acil lütfen

En kısa sürede kesmek lazım. Hayvan için zor bir durum. Sizde kesebilirsiniz aslında ama yapın diyemiyorum.

Oyla 0
Ciddi bir uzama mevcut gaga da. Söylediğim gibi; deneyimli birisinin müdahalesi gerekiyor.

Aşağıda paylaştığım veterinerin numarasını arayıp konuyu iletin

20201219_165348.jpg

Oyla 0
Ördek gaga problemli kuşların gagaları çok hassas. İstemsizce fazla kırıldı keserken. Bu tip gagaları milim milim yanlardan değil de önce öncen kesip yanlardan gerek kalırsa düzenlemek gerekiyor.

Oyla 0
Ya aynen, hani kötü bir durum üzüldüm açıkçası. Biraz trajikomik geldi bana. Son müdahale de kuşun böyle çığlık atması pek normal değil...

Oyla 0
Oyla 0
Ya aynen, hani kötü bir durum üzüldüm açıkçası. Biraz trajikomik geldi bana. Son müdahale de kuşun böyle çığlık atması pek normal değil...
Maalesef kimi kuş gaga keserken hiç ses çıkarmaz ama bazıları çıkartıyor. Benim kuşlarda doğru kesmeme rağmen çığlık atar. Genelde gaga kesmem lakin bir kuşun gagası 2 haftada muazzam hızlı uzuyor.

Oyla 0
Maalesef kimi kuş gaga keserken hiç ses çıkarmaz ama bazıları çıkartıyor. Benim kuşlarda doğru kesmeme rağmen çığlık atar. Genelde gaga kesmem lakin bir kuşun gagası 2 haftada muazzam hızlı uzuyor.
Çığlık atabilir bunda bi beis yok. Lakin son ana kadar çığlık atmayıp son müdahale de çığlık atması ve videonun orda kesilmesi ilginç geldi. Bakın çok güzel oldu deniyor ama sadece kendi görüyor durumu:)

Oyla 0
14 dakikada bir veteriner var ama Doğanay abi profesyonel dediği için dedim
:) Bulduğunuz veterinerin numarasını arayın.

- Merhabalar, muhabbet kuşu gaga kesimi yapıyor musunuz? Ücreti nedir?

Gibi cümlelerle sorununuzu iletebilirsiniz. Olumlu cevap alırsanız, endişe ettiğiniz durumları da uygun bir dille anlatabilirsiniz.

Oyla 0
Geri