İstanbul Ataşehir'de böyle bir yer var mı
Önerim şu yönde olacaktır;
Ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacağınız veterinerleri google üzerinden belirleyip telefonla aramak. Muhabbet kuşu gaga kesimi yapıp yapmadıklarını ve ücretini sorabilirsiniz. Uygun bulduğunuz veterineri değerlendirebilirsiniz böylelikle.
En kısa sürede kesmek lazım. Hayvan için zor bir durum. Sizde kesebilirsiniz aslında ama yapın diyemiyorum.
Maalesef en net video bu.
Müdahale sonrası videoyu yarıda kesip veterinere koştuEn kısa sürede kesmek lazım. Hayvan için zor bir durum. Sizde kesebilirsiniz aslında ama yapın diyemiyorum.
Müdahale sonrası videoyu yarıda kesip veterinere koştu
orası çok uzak ama aileme söyleyeyimCiddi bir uzama mevcut gaga da. Söylediğim gibi; deneyimli birisinin müdahalesi gerekiyor.
Aşağıda paylaştığım veterinerin numarasını arayıp konuyu iletin
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Ekli dosyayı görüntüle 10383
Maalesef kimi kuş gaga keserken hiç ses çıkarmaz ama bazıları çıkartıyor. Benim kuşlarda doğru kesmeme rağmen çığlık atar. Genelde gaga kesmem lakin bir kuşun gagası 2 haftada muazzam hızlı uzuyor.Ya aynen, hani kötü bir durum üzüldüm açıkçası. Biraz trajikomik geldi bana. Son müdahale de kuşun böyle çığlık atması pek normal değil...
Ataşehire pek uzak bir nokta olmadığı için söyledim. Önceden de söylediğim gibi; babanıza söyleyin googledan gidebileceğiniz veteriner kliniklerini arasın, uygun olan veterinere gidebilirsiniz...İstanbul Ataşehir'de böyle bir yer var mı
Çığlık atabilir bunda bi beis yok. Lakin son ana kadar çığlık atmayıp son müdahale de çığlık atması ve videonun orda kesilmesi ilginç geldi. Bakın çok güzel oldu deniyor ama sadece kendi görüyor durumuMaalesef kimi kuş gaga keserken hiç ses çıkarmaz ama bazıları çıkartıyor. Benim kuşlarda doğru kesmeme rağmen çığlık atar. Genelde gaga kesmem lakin bir kuşun gagası 2 haftada muazzam hızlı uzuyor.
14 dakikada bir veteriner var ama Doğanay abi profesyonel dediği için dedimAtaşehire pek uzak bir nokta olmadığı için söyledim. Önceden de söylediğim gibi; babanıza söyleyin googledan gidebileceğiniz veteriner kliniklerini arasın, uygun olan veterinere gidebilirsiniz...
Bulduğunuz veterinerin numarasını arayın.14 dakikada bir veteriner var ama Doğanay abi profesyonel dediği için dedim
yani profesyonel birini gerek yok mu ?Bulduğunuz veterinerin numarasını arayın.
- Merhabalar, muhabbet kuşu gaga kesimi yapıyor musunuz? Ücreti nedir?
Gibi cümlelerle sorununuzu iletebilirsiniz. Olumlu cevap alırsanız, endişe ettiğiniz durumları da uygun bir dille anlatabilirsiniz.