Muhabbet kuşu hastalık

Salih Acun

iyikus.com Üyesi
Bugün bir çift Jumbo aldım yalnız babam aldığı için kuruma hastalığında olduğu gibi zayıf kuş aynı zamanda yanındaki kuşda da halsizlik var bugün sülfamezatin antibakteriyel ve antikoksidiyel olan ilacı başladım yalnız bunun tek etkili olacağından emin değil bu tedaviyi bitirdikten sonra hangi etken maddeli ilacı kullanmalıyım (başta söylediğim kuş kuruma olsa bile ilerlemiş değil hala müdahele edilebilir durumda )

Kardeşim ne alakası var şimdi biri erkek biri dişi
Biri kahverengi cereli dieri ise beyaz mavi karışımı gözüküyor oda ikisi dişi demek neden dedim peki belki siz yokken kavga etmiş olabilirler anaşamayabilirler ayrıca bilgilendirmek isdedim kötümü yaptım siz yine de fotaraf atarmısınız kafesin özellikle ve ev ortamınız sıcakmı?

Oyla 0
Yo ben kötü yaptınız demiyorum gri spangle olan dişi 6 7 aylık erkek ise 5 6 aylık tam erişkin değil ama erkeğin çeresinde zerre beyazlık yok ama teşekkür ederim

Oyla 0
Biri kahverengi cereli dieri ise beyaz mavi karışımı gözüküyor oda ikisi dişi demek neden dedim peki belki siz yokken kavga etmiş olabilirler anaşamayabilirler ayrıca bilgilendirmek isdedim kötümü yaptım siz yine de fotaraf atarmısınız kafesin özellikle ve ev ortamınız sıcakmı?
Kafes fotosunu temizlik açısından istiyorsunuz sanırım günlük altları temizleniyor suları değişiyor haftada bir detaylı temizlik yapılıyor hemde kusları daha dün aldım ayrıca oldukça sıcak ev

Oyla 0
Yeşil olan kuş atyınız fotoğrafta kahverengi gözüküyor ama mavi mor pembe ise erkek heralde ışıktan kahverengi gözüktü fotoda

Oyla 0
Durumu çok ciddi. Değişim isteyin mümkünse ya da veterinere götürüp tedavi ettiriniz. Sizin yapabileceğiniz ev ortamında bir şey yok.

Oyla 1
Durumu çok ciddi. Değişim isteyin mümkünse ya da veterinere götürüp tedavi ettiriniz. Sizin yapabileceğiniz ev ortamında bir şey yok.
Şuan bir şeyleri yok normal ötüyorlar babam aldığı için ben seçmedim babam bugün kuşların olduğu yer esiyordu soğuktu dedi bende bugün probiyotik verdim bağırsaklarını düzenlemesi için şuan normaller

Şuan bir şeyleri yok normal ötüyorlar babam aldığı için ben seçmedim babam bugün kuşların olduğu yer esiyordu soğuktu dedi bende bugün probiyotik verdim bağırsaklarını düzenlemesi için şuan normaller
Yani üşütmüşler sanırım biraz da ısıttım kaloriferin önünde düzeliyor gibiler

Ama bu hafta bitene kadar tamamen düzelmezse veterinere gidicem

Artı birde erkek yani poposuna dışkı yapışan tüyde ondan da zayıflamış olabilir

Oyla 0
Dostum kuşun poposuna dışkı yapıştığı zaman nemli bir bezle temizle güzelce. 2-3 gün suyuna probiyotik takviyesi yap. Daha sonra tekrar bakalım..

Probiyotik olarak ne var elinde?

Oyla 0
ZymFlor Birds ürünüde güzel; pro + pre + enzim(y)

İncelemek isteyenler için web sitesi; cmabiotechnology com

Oyla 0
Prebiyotik değil mi bu?

BioAminoVit Birds

Prebiyotik + Vitamin + Mineral + Amino Asit

Vitamin A 30.000.000 IU
Vitamin D3 5.000.000 IU
Vitamin E 30.000 mg
Vitamin K3 10.000 mg
Vitamin C 150.000 mg
Vitamin B1 20.000 mg
Vitamin B2 25.000 mg
Niacin 30.000 mg
Vitamin B6 2.000 mg
D-Biotin 40 mg
Folic acid 1.000 mg
Vitamin B12 10 mg
Sodium bicarbonate 6.552.113 mg
Potassium chloride 17.400 mg
Magnesium sulphate 10.000 mg
Çinko / Zinc 840 mg
Bakır / Copper 600 mg
Selenyum / Selenium 20 mg
DL-Methionine 20.000 mg
Inulin 1000.000 mg
MOS 2.000.000 mg

Oyla 0
BioAminoVit Birds

Prebiyotik + Vitamin + Mineral + Amino Asit

Vitamin A 30.000.000 IU
Vitamin D3 5.000.000 IU
Vitamin E 30.000 mg
Vitamin K3 10.000 mg
Vitamin C 150.000 mg
Vitamin B1 20.000 mg
Vitamin B2 25.000 mg
Niacin 30.000 mg
Vitamin B6 2.000 mg
D-Biotin 40 mg
Folic acid 1.000 mg
Vitamin B12 10 mg
Sodium bicarbonate 6.552.113 mg
Potassium chloride 17.400 mg
Magnesium sulphate 10.000 mg
Çinko / Zinc 840 mg
Bakır / Copper 600 mg
Selenyum / Selenium 20 mg
DL-Methionine 20.000 mg
Inulin 1000.000 mg
MOS 2.000.000 mg
Yok bunu gördüm de @Salih Acun arkadaşımız “Probiyotik için bu ürünü kullanıyorum”dediği için öyle söyledim..

Oyla 0
Geri