Muhabbet Kuşu Kabız

Volkan Ç.

Yeni Üye
İyi günler.Bir süredir dışkısı tüylerine yapışıyor.Çok hareketli değil.Fotoğraf ekliyorum.Sanırım kabız.Beslenmesinde farklılık yok.Diazyme 256 ve entrobac sipariş ettim.Yardımcı olurmusunuz?Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_2205.jpeg
    IMG_2205.jpeg
    386.1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_2209.jpeg
    IMG_2209.jpeg
    394.9 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba, sipariş ettiğiniz iki ürününde içeriği aynı entrobac daha etkili dizayni iptal edebilirsiniz onun yerine elektirolik Veya bira mayası alabilirsiniz
Kabızlıktan daha fazlası var gibi son zamanlarda yeşillik verdiniz mi?

Sürekli maydanoz sapı,salatalık,roka bazende marul veriyorum.Ne zaman banyosunu getirsem keyifle girerdi,şimdi girmiyor.Elime gelmiyor,alışmadı.Zeytinyağı diyenler vardı da.Hareketliliği azaldı.Kafes dışında bile bazen uyku halinde.Çok endişeleniyorum.

Sürekli maydanoz sapı,salatalık,roka bazende marul veriyorum.Ne zaman banyosunu getirsem keyifle girerdi,şimdi girmiyor.Elime gelmiyor,alışmadı.Zeytinyağı diyenler vardı da.Hareketliliği azaldı.Kafes dışında bile bazen uyku halinde.Çok endişeleniyorum.
Bir süre yeşillik vermeyiniz
Kuşunuzun kafesinde kum varmı?

Yumurta maması yapıyorsanız içine biraz zeytinyağı koyabilirsiniz bir çay kaşığı kadar dediğim gibi entrobac ile dizayn aynı entrobac iş görür

Yumurta maması yapıyorsanız içine biraz zeytinyağı koyabilirsiniz bir çay kaşığı kadar dediğim gibi entrobac ile dizayn aynı entrobac iş görür
Suluğuna zeytinyağı ekledim.Beslenmesi normal.Ama eskisi kadar hareketli değil.Güncel dışkı fotoğrafı ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_2218.jpeg
    IMG_2218.jpeg
    478.2 KB · Görüntüleme: 2
Geri